قم - رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان قم از مجروح شدن ۴۰۹ نفر و فوت یک نفر در حوادث ترافیکی هفته گذشته قم خبر داد.

محمدرضا حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از تاریخ ۲۱‌ تا ۲۸‌ آذرماه سال جاری تعداد هفت هزار و ۲۹۳ تماس با مرکز فوریت‌های پزشکی قم برقرار شد که منجر به انجام هزار و ۳۲۱ ماموریت شده است.

وی با بیان اینکه از مأموریت‌های انجام گرفته طی این مدت در قم هزار و ۱۵۸ مورد شهری و ۱۶۳ مورد جاده‌ای بوده است، گفت: ۳۵۳ تصادف طی یک هفته گذشته در این استان رخ داد که ۲۹۹ مورد شهری و ۵۴ مورد آن است.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان قم عنوان کرد: حوادث ترافیکی یک هفته گذشته ۴۰۹ مصدوم برجای گذاشت که ۱۴۱ نفر سرپایی درمان شده و ۲۶۷ نفر نیز به مراکز درمانی انتقال داده شدند و یک نفر نیز فوت کرد.

وی بیان کرد: ۲۳۲ مأموریت مربوط به موتورسیکلت سواران طی یک هفته انجام شده که ۲۲۰ مورد شهری و ۱۲ مورد جاده‌ای بوده است و ۹۴ نفر به صورت سرپایی درمان شده و ۱۶۲ نفر نیز به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

وی گفت: روز گذشته واژگونی خودروی پراید در جاده قدیم اصفهان ۶ مجروح برجای گذاشت که سه دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شده و مجروحان را به مرکز درمانی انتقال دادند.