تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱

این روزها میز خطابه در اختیار هر مسئولی که باشد و عده‌ای مستمع در برابر خود بیابد از «باید» هایی می‌گوید که انباشته شدن این بایدها خود نیاز به ساماندهی و تضمینی برای اجرا پیداکرده است.

خبرگزاری مهر-گروه استان ها:بابک رحیمیان*برای شنیدن «بایدها» لازم نیست که خبرنگار باشی بلکه از هر قشر و صنفی که باشی از ۷ و ۳۰ گرفته تا ۲۰ و ۳۰ و آخرین ثانیه‌های خبر در ۲۲ و ۳۰ مسئولانی را می‌یابی که هنوز اصرار دارند «باید» این کار را کرد و «باید» آن کار را نکرد.

از شهردار گرفته تا استاندار در هر مجلسی که پای هر خطابه‌ای بشینی در هر حوزه‌ای مسئولان درباره کاستی‌ها می‌گویند «باید» این کار را کرد و شاید هم به‌زودی این موضوع حل می‌شود.

سالانه هزاران مجلس و میزگرد و سمینار برای رفع نواقص در حوزه اقتصاد و فرهنگ و سیاست با حضور مدیران برگزار می‌شود و اینکه چرا این «بایدها» به ثمر نمی‌رسد خود نیاز به کارگروه «باید شناسی» دارد.

از خاطرات مسئولان همین‌قدر به یادمان هست که باید بی‌سوادی را ریشه‌کن کنیم، باید فرهنگ را نهادینه‌سازی کنیم، باید الگوی اسلامی را ترویج دهیم، باید از تولیدکننده حمایت کنیم، باید معیشت مردم را تأمین کنیم و...  اما تاکنون فکری برای این‌که چه اشخاصی بایدهای مسئولان را «باید» به منصه ظهور برساند نکردیم!

برای پیشگیری از شیوع شعارزدگی با مصدر «باید» به نظر می‌رسد به وزارت خانه دیگری با همین عنوان نیاز داریم تا تأکیدات دولتمردان را دنبال کند و برای بایدهای آن‌ها در سخنرانی‌ها ضمانت اجرایی بیافریند.

اینجا در سرزمین خورشید نیز هرروز دولتمردان ربان پروژه‌های لسانی را به تصور کاشت دانه امید در دل مردم  قیچی می‌کنند اما غافل از اینکه برداشتی به‌جز بی‌اعتمادی ندارد.

اینجا در خراسان رضوی به‌کرات احداث بیمارستان حشمتیهِ سبزوار مرهم دردهای مردم شده، مسکن مهر سرپناه مستأجران، اتوبان حرم تا حرم رکاب رانندگان، احداث بیمارستان جدید امدادی نجات‌بخش حال شهروندان و در حال حاضر نیز خط انتقال لوله آب از عمان به خراسان به سر چشمه رفع عطش مردمان سرزمین خورشید اما به قول مسئولان «باید» دید که در عمل چه اقدامی شده است؟

شاید که وزارتی برای پروژه‌های زبانی از این دست باید...

*نویسنده و روزنامه نگار