خرم آباد - رئیس مرکز تخصصی نماز گفت: مرکز تخصصی نماز هفت هزار برنامه برای تبیین معارف نماز در کشور اجرا کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدصادق کفیل عصر سه شنبه در حاشیه جلسه هم اندیشی و تبادل نظر بنیاد مهدویت لرستان اظهار داشت: برای رونق نماز جماعت در گام اول باید جایگاه مسجد تبیین شود اما متاسفانه اهمیت مسجد و نماز جماعت را تبیین نکردیم.

وی با اشاره به اینکه باید در فضای شهرها بنر از روایاتی در مورد نماز نصب شود، عنوان کرد: شیوه پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(علیهم السلام) این بوده که نماز را در مساجد اقامه می کردند مگر به وقت ضرورت اما در جامعه کنونی ما برعکس شده و گاهی ضرورتا نماز در مسجد خوانده می شود.

رئیس مرکز تخصصی نماز برنامه ریزی برای حضور نوجوانان در مسجد را گام دوم برای تبیین جایگاه مسجد دانست و ادامه داد: یکی از محورهای برنامه ریزی این است که مدیر یا معلم مدرسه در مسجد محله ای که بیشترین دانش آموزان در آن هستند حضور یابند چراکه این امر باعث انس بیشتر دانش آموز با مسجد می شود.

حجت الاسلام کفیل با اشاره به اینکه آموزش و پرورش برای رشد دینی و فرهنگی باید دانش آموزان را به مساجد سوق دهند، تصریح کرد: امام جماعت در احیای مسجد بسیار موثر بوده و به نوعی مدیر مسجد است به تعبیر رهبری امام جماعت باید اخبار محله را دانسته و با تک تک مردم پیوند داشته باشد.

وی با بیان اینکه مرکز تخصصی نماز طی پنج سال اخیر هفت هزار برنامه در راستای تبیین معارف نماز در کشور اجراء کرده است، افزود: آموزش شیوه دعوت فرزندان به نماز یکی از برنامه های مرکز تخصصی نماز است.

رئیس مرکز تخصصی نماز طرح "نماز و خانواده" با محوریت آموزش تمام پدران و مادران را دیگر طرح مرکز تخصصی نماز دانست و خاطرنشان کرد: طرح "خانه بهشتی" نیز شیوه انتقال معارف دین و نماز به فرزندان است که ویژه کارمندان بوده و در حال اجراء است.

حجت الاسلام کفیل یادآور شد: طرح های آموزش شیوه دعوت به نماز برای جامعه غیر از خانواده و چگونگی برخورد با تارکین نماز و بسیاری طرح ها دیگر از برنامه های مرکز تخصصی نماز در کشور هستند.