قم - دبیر هیئت ورزش‌های ناشنوایان استان قم گفت: مدال آور ناشنوای قمی به دلیل مشکل کار، در آستانه کنار گذاشتن ورزش قهرمانی قرار دارد.

سید وحید غیاثی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اسماعیل شاه زید بازیکن تیم ملی فوتسال ناشنوایان کشورمان که چندی پیش همراه با تیم ملی قهرمان جهان شد ممکن است به زودی فعالیت‌های ورزشی را کنار بگذارد.

وی افزود: این ورزشکار مدال آور که در چند دوره مسابقات آسیایی و جهانی برای ورزش قم کسب مدال کرده است با مشکل شغل مواجه است و اعلام کرده که به زودی از فعالیت در ورزش قهرمانی کنار خواهد رفت.

دبیر هیئت ورزش‌های ناشنوایان استان قم تصریح کرد: برای رفع این مشکل رایزنی‌های زیادی داشته‌ایم اما هنوز نتوانسته‌ایم فضایی برای مشغول شدن وی به کار مناسبی بیابیم و آینده این ورزشکار جوان و مستعد نامشخص است.

غیاثی بیان داشت: اسماعیل شاه زید فوتسالیست ناشنوای قمی است که موفق شد در مسابقات قهرمانی جهان در تایلند با پیراهن تیم ملی کشورمان در شکست حریفان سهیم شده و جام قهرمانی جهان را بالای سر ببرد.

وی عنوان کرد: این ورزشکار برای حضور در اردوهای تیم ملی و سفرهای برون مرزی مجبور به رها کردن شغل خود برای مدت زمان قابل توجهی است که وضعیت شغلی وی را در شرایط نابسامان و متزلزلی قرار داده است.

دبیر هیئت ورزش‌های ناشنوایان استان قم در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: ورزشکاران ناشنوا در حال حاضر در قم در چند رشته فعال هستند اما توسعه برنامه‌ها نیازمند اعتبارات بیشتر است.