مدير عامل سازمان تامين اجتماعي با اشاره به بدهكاري هزار و 400 ميليارد توماني كارفرمايان به اين سازمان، گفت: بيش از اين نمي توان مراعات كرد زيرا اين امر سازمان را با مشكل پرداخت حقوق و ارائه خدمات مواجه مي كند .

مهندس داوود مددي در همايش سراسري مديران ستادي، بيمه‌اي و درماني سازمان تأمين اجتماعي سال آينده را سال تحول در اين سازمان عنوان و تصريح كرد: در سال آينده جلب رضايت مشتريان اصل خواهد بود.

وي در ادامه سازمانها را به دو گروه پير و جوان تقسيم كرد وگفت: از خصوصيات سازمانهاي جوان، خطرپذير و ريسك‌پذيري، تاكيد بر اجراي وظايف و افزايش اختيارات است و در مقابل سازمانهاي پير داراي بوروكراسي شديد، اجتناب از خطر، پايبندي به ضوابط هستند، لذا سازمان خود را جوان و شاداب نگه خواهيم داشت و رشد و ترقي نيز در پذيرش خطر است و اگر كسي خطر را نپذيرد مرده است.

مديرعامل سازمان تامين اجتماعي تشويق و تنبيه بي ‌مورد را كودتاي پنهان براي نابود كردن سازمان عنوان و افزود: در بازديد از يكي از شعبات سه تابلوي ورود ممنوع را مشاهده كردم در حالي كه ما در سازمان ورود ممنوع نداريم اگر مي‌خواهيد كسي وارد اتاق نشود آن را قفل كنيد، چرا كه هر اندازه اين ممنوعيتها را بيشتر كنيم تخلف نيز بيشتر مي‌شود.

وي خطاب به مديران درماني سازمان گفت: تمام واحدهاي درماني بايد به صورت شركت و هيات مديره‌ اداره شود، زيرا در اين ساختار 100 درصد وظايف به گروه صف سپرده مي‌شود. در سال آينده تمامي بيمارستان هاي سازمان به اين شكل اداره مي شوند.

مددي با اشاره به عدم كارا‌يي و مناسب نبودن فضاي فيزيكي و تجهيزات برخي از مراكز درماني، گفت : در جنوب شرقي تهران بيشتر مردم گرسنه بوده و مشكل سوء تغذيه دارند، لذا امكانات درماني آن منطقه بايد متناسب با نيازمردم منطقه  باشد.

وي با اشاره به بدهكاري يك هزار و 400 ميليارد توماني كارفرمايان اظهار داشت: اين بدهكاريها موجب نگراني ما شده كه چگونه مستمري ها را پرداخت كنيم، و اگر يك روز اين پرداخت به تاخير افتد جنجالي در كشور به راه مي افتد.

وي پيش‌بيني كرد كه بدهي كارفرمايان به اين سازمان تا پايان سال جاري به يك هزار و 800 ميليارد تومان افزايش خواهد يافت و واحدهاي دولتي از جمله شهرداريها، اتوبوسراني و صنعت نساجي اصلي ترين بدهكاران تامين اجتماعي هستند. 

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي بودجه درماني سال آينده را يك هزار و 436 ميليارد تومان عنوان كردكه اين مبلغ در سال جاري يك هزار و 200 ميليارد تومان بوده است 

وي با اشاره به ارائه 57 هزار دفترچه تخت بيمارستاني، تصريح كرد: بايد سعي در مكانيزه كردن كارتهاي درمان داشته باشيم، اين در حاليست كه 60 درصد جراحيها در بيمارستانهاي كوچك و 40 درصد در بيمارستانهاي بزرگ صورت مي‌گيرد، در حالي كه اين 60 درصد را مي‌توان در كلينيك‌ها نيز انجام داد كه اين امر منجر به اتلاف منابع سازمان مي‌شود.