کرمانشاه- نایب رئیس خانه صنعت و معدن کشور تغییر زودهنگام مدیران را از آفت‌های کشور برشمرد و بر توجه به نقش تشکل‌های صنفی در برنامه‌ریزی ها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، معراج محرابی عصر شنبه در نشست معاون حقوقی، مجلس و استانهای وزارت تعاون، کار، رفاه اجتماعی با شرکای اجتماعی که در محل سالن جلسات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه برگزار شد، خواستار  انجام یک پالایش صحیح در مشاغل سخت و زیان آور شد.

 وی گفت: مشاغل از این دست بسیار زیاد بوده و ممکن است در رده مشاغل سخت قرار نگیرد لذا با یک پالایش صحیح در این زمینه و تعریف استانداردهایی می توان مشاغل برخی افراد را در این رده قرار داد و البته این معنای آن نیست که تمام هم صنفی های آن فرد می توانند در این رده قرار گیرند.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن کشور و رئیس خانه صنعت، معدن استان کرمانشاه  در بخش دیگر به نقش شرکای اجتماعی در پیشبرد اهداف وزارت کار اشاره کرد و گفت: این نقش باید به حدی باشد که آنها بتوانند برنامه ریزی کنند و متاسفانه از این نظر سهم استان ما ۲۰ درصد کمتر از استان های دیگر است.

وی تغییر زود هنگام مدیران را از نقایص بزرگ و آفت های استان برشمرد و گفت: جابجایی مدیران که سرمایه های ملی هستند می تواند حتی به سرمایه گذاری ها هم آسیب بزند.

محرابی تاکید کرد: باید به تشکل ها بها داده شود، چرا که این تشکل ها در بدو ورود سرمایه گذاران به استان ها طرف مشورت آنها قرار می گیرند و نباید ناراضی باشند که این نارضایتی منتقل شود.

وی خاطر نشان کرد: تشکل ها می توانند بازوی مهم دستگاه های اجرایی باشند و باید به نقش و جایگاه آنها بها داده شود.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن کشور بر ایجاد روندی برای ایجاد ثبات در بحث قرادادهای کارفرمایان با کارگران تاکید کرد و گفت: نیروی انسانی یکی از مهمترین فاکتورهای فعالیت های تولیدی است و ایجاد این ثبات از سویی باعث قوت قلب به کارگران و ارائه کار بهتر و از سوی دیگر اشتغال موجود حفظ وصیانت آن می شود.

وی یادآور شد: خوشبختانه در استان کرمانشاه کم ترین تنش در بین جامعه کارگری و کارفرمایی نسبت به سایر نقاط وجود دارد اما مشکل نیروهای متخصص و تربیت نیروی ماهر از جمله مشکلات استان در حوزه اشتغال اشتغال است که باید مورد توجه قرار گیرد.