به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی با تاکید بر لزوم ارتقای نقش آفرینی آموزشها به عنوان زیربنای توسعه پایدار گفت: توانمندسازی جامعه با طراحی و استقرار الگوهای آموزش مهارتی امکانپذیر است.
وزیر کار، توانمندسازی همراه با عدالت به گونه ای هدفمند و پایدار را به عنوان یکی از ماموریتهای اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای بیان کرد.
ربیعی خاطرنشان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای تنها یک سازمان برای بسترسازی اشتغال نیست بلکه یک سازمان برای خدمت و ایجاد رفاه در جامعه است.
وی تصریح کرد: گسترش عدالت اجتماعی به ویژه از طریق توانمندسازی زنان و آسیب دیدگان اجتماعی به وسیله آموزش های مهارتی و اشاعه آموزش های فنی و حرفه ای در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و نیز بسیج ظرفیتها و توسعه مشارکت ذینفعان به ویژه به منظور فراهم سازی بستر مناسب جهت گسترش حضوربخش غیردولتی و تعاونی اساس ترین محورهایی است که سازمان آموزش فنی و حرفه ای می بایست مورد توجه قرار دهد.
ربیعی، استقرار نظام جامع مهارت و فناوری به ویژه از طریق یکپارچه سازی آموزش های مهارتی و ارتقای فرهنگ مهارت آموزی و افزایش منزلت اجتماعی مهارت آموختگان، ساماندهی استانداردها و منابع آموزشی سازمان، طراحی و استقرار الگوهای آموزش مهارتی با رویکرد تقاضا محوری و مبتنی بر محیط کار را از جمله برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای در راستای توانمندسازی جامعه عنوان کرد.
وزیر کار، توسعه مشاوره های آموزشی و شغلی را با هدف تحقق شعار هر ایرانی یک مهارت و ایجاد شغل از خانه تا کارخانه خواستار شد. ربیعی بر تشکیل شورای راهبردی با حضور مدیران گذشته با هدف بهره گیری از تجربیات آنان تاکید کرد.
ربیعی تاکید کرد: در توسعه آموزش های مهارتی و توانمندسازی نیروی کار، راهبرد اصلی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای می بایست ارتقای نقش آفرینی آموزش ها به عنوان زیربنای توسعه پایدار و کاهش نرخ بیکاری مدنظر قرار گیرد.
این عضو کابینه تدبیر و امید تاکید کرد: لحاظ کردن شرایط حساس و ویژه بازار کار و وضعیت اشتغال کشور در تدوین سیاستها و راهبردها و اجرای برنامه های سازمان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
ربیعی به اصل شایسته سالاری در انتصابات نیز اشاره کرد و گفت: ترکیبی از علم و عمل، تعهد و تخصص در انتصابات مورد توجه بوده و این اعتقاد، محور عمل ما در پیشبرد برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای است.