قائمشهر - رئیس دانشگاه آزاد قائمشهر گفت: حماسه ۹ دی به تعبیر مقام معظم رهبری مهم‌ترین حرکت برخاسته از بصیرت بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا باقر زاده صبح چهارشنبه در دومین نشست هم اندیشی روسای واحدها و مسئولین کانونهای بسیج اساتید دانشگاههای آزاد اسلامی استان، ضرورت تبیین خودی و غیر خودی را از مباحث چالشی روز دانست و گفت: مقام معظم رهبری از سال ۷۸ تاکنون در بسیاری از سخنان خود به این نکته اشاره کردند.

وd بابیان این نکته که تفکیک مرزها از مباحث مهمی است که امروزه به شدت در دنیا به آن توجه می شودگفت: هر سیستم و نظامی دارای مرز است که هویت آن را با مرزهایشان تعریف می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری برای استفاده از ظرفیت‌های نظام گفت: نظام  اسلامی ما یکسری ظرفیت‌هایی دارد اما سوی دیگر با چالش‌هایی نیز روبرو است که بالطبع ظرفیت نظام متوجه خودی‌ها و چالش‌های آن متوجه غیرخودی‌ها استT لذا باید مرز خودی‌ها را کم‌رنگ‌تر و برای گریز از غیرخودی‌ها  این مرزها را  پررنگ‌تر کنیم.

باقر زاده  وقوع حماسه‌ها را حاصل پیوند هوشمندانه بین بینش و عمل معرفی کرد و رمز ماندگاری آن‌ها را همین امر دانست و گفت: حماسه ۹ دی به تعبیر مقام معظم رهبری مهم‌ترین حرکت برخاسته از بصیرت است.

وی گفت: حضور حداکثری مردم در ۲۲ خرداد ۸۸ یک حماسه بزرگ بود که با غفلت برخی خودی‌های یک فرصت سوزی برای دوستان و یک  فرصت سازی برای دشمنان فراهم کرد که با این کار توانستند یک ظرفیت بزرگ نظام را به یک چالش بزرگ تبدیل کنند.

رئیس واحد قائم‌شهر گفت: رخداد حماسه نهم دی پاسخ به این سؤال بود که  آیا سرمایه اجتماعی مردم آسیب دید یا خیر؟ و مردم با اتکا بر ولایت‌پذیری و دشمن‌شناسی که داشتند توانستند حماسه‌ای عظیم و بزرگی را خلق کنند.

وی همچنین تأکید کرد: ۹ دی نشان‌دهنده توانمندی و ظرفیت بالای نظام در مواجهه با چالش‌ها و تهدیدهای سخت و پیچیده بود که با مدیریت صحیح مقام معظم رهبری توانستند از پس این بحران برآید.

باقر زاده بابیان این نکته که معمولاً فرقه‌ها و گروه‌های ضدانقلاب در هیچ ظرفی جمع نمی‌شوند گفت: اما در سال ۸۸ گروه‌های ضدانقلاب با اضافه شدن اوباش و با حرمت‌شکنی وقیحانه و ساختار شکنانه در ظرف فتنه جمع شدند.

باقر زاده هدف از برگزاری جلسات فعالان دانشگاهی را تولید افکار جدید دانست و گفت: با تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر صادرات فکر اگر دانشگاه‌ها  بخواهند صبقه اسلامی داشته باشند باید به سراغ صادرات فکر که لازمه آن تولید فکر و اندیشه جدید است بروند.

وی همچنین یکی دیگر از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جلسات را طراحی و ایجاد ساختار و ظرفیت‌های لازم جهت حفظ ارزش‌های متعالی نظیر ارزش‌های شبیه حماسه ۹ دی که هم باید تبیین و هم ماندگار شود دانست.

باقر زاده با تقسیم‌بندی افکار عمومی به چهار دسته گفت: برای هدایت افکار عمومی حداقل در سه دسته، تشکل‌های اسلامی و انقلابی باید مروج اندیشه‌های ناب و ارزش‌های اصیل باشند  و دانشگاه‌ها وظیفه جهت‌دهی افراد به سمت‌وسوی ارزش‌های انقلاب اسلامی را بر عهده‌دارند.

وی در خاتمه  اعلام کرد: توقع و انتظار ما از کسانی که در مورد دانشگاه آزاد اسلامی صحبت می‌کنند این است که  توجه داشته باشند دانشگاه آزاد اسلامی خود یک ظرفیت مؤثر نظام و انقلاب است که باید محفوظ بماند و یکی از افتخارات ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که خود را سرباز ولایت و مطیع مقام معظم رهبری می‌دانیم.