قزوین- سرپرست تیم كاسپین قزوین گفت: تیم فوتبال كاسپین قزوین در هفته دوم دور برگشت فردا برابر تیم شهدای جویبار به میدان می‌رود.

علی عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در ادامه رقابت‌های فوتبال دسته دو كشور و در بازی‌های هفته دوازدهم تیم كاسپین قزوین در بازی خارج خانه از ساعت ١٤ در مازندران با تیم شهدای جویبار مصاف می‌کند.

وی افزود: تیم کاسپین در بازی هفته سوم برابر این تیم مازندرانی به برتری رسیده و با امید به کسب سه امتیاز به میدان می‌رود.

سرپرست تیم كاسپین قزوین بابیان اینكه كاسپین برای رهایی از انتهای جدول به سه امتیاز احتیاج دارد، افزود: این دیدار بین كاسپین رده هشتمی و شهدای جویبار رده پنجمی در گروه سه رقابت‌های دسته دو برگزار می‌شود.

عسگری خاطرنشان كرد: تیم كاسپین یک تغییر در ترکیب کادر فنی خود داشت و با نظر هیئت‌مدیره داود مهابادی از مربیان لیگ برتری برای تقویت کادر فنی تیم فوتبال کاسپین به این تیم ملحق شد.

سرپرست تیم كاسپین یادآور شد: تیم كاسپین هم‌اکنون با کسب ۲ پیروزی، ۶ تساوی و ۲ شکست با ۱۲ امتیاز هم‌اکنون در مکان هشتم جدول رده‌بندی گروه خود قرار دارد.

برچسب‌ها