به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم سلیمانی در چهاردهمین نشست باشگاه هنرمندان عکاس استان که با نقد و بررسی عکسهای کاه گلستان از دوران انقلاب در حوزه هنری قم برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه، این عکاس علاوه بر عکاسی در زمینههای داستاننویسی، کارگردانی سینما و خبرنگاری نیز فعالیت داشته، اظهار داشت: کاوه گلستان از جمله عکاسانی بود که در زمینه موضوعات اجتماعی ایران اهتمام داشت و صحنههای مختلفی از سالهای قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را عکاسی کرده است.
وی بیان داشت: انعکاس و چاپ عکسهای کاوه گلستان از وقایع انقلاب اسلامی و همچنین دروان دفاع مقدس در مطبوعات و رسانههای داخل و خارج از کشور، او را به عکاسی بینالمللی تبدیل کرد که نامش برای بسیاری از هنرمندان غربی آشنا بوده و در آن دوران نیز جوایز مختلفی را بدست آورد.
مسئول باشگاه هنرمندان عکاس استان قم، با اشاره به ویژگی عکسهای کاوه گلستان از رویدادهای انقلاب اسلامی بیان داشت: عکسهای این عکاس از تظاهراتهای مردمی و درگیری مبارزان با مزدوران رژیم ستم شاهی به گونهای است که انسان خود را آن معرکه میبیند و این عکاس به صحنهها بسیار نزدیک بوده و عکسهایی به فاصله اندک از وقایع به ثبت رسانده است.
وی عنوان کرد: گروههای مختلفی در ابتدای انقلاب اسلامی با رژیم طاغوت مبارزه میکردند که بخشی از عکسهای این عکاس در خصوص انقلاب؛ به انعکاس فعالیتهای گروههای مختلف مبارز باز میگردد و نشان دادن حال و هوای خیابانهای مختلف تهران در اوج مبارزات به خصوص خیابان انقلاب؛ بخش دیگری از عکسهای این هنرمند است.
سلیمانی افزود: کاوه گلستان در مقطعی برای به تصویر کشیدن انقلاب مردم قم به این شهر هم مسافرت کرد و عکسهای مختلفی از تظاهراتهای مردمی در خیابان چهارمردان که مرکز مبارازت علیه رژیم بود را به ثبت رساند.
مسئول باشگاه هنرمندان عکاس استان قم، همچنین با اشاره به در پیش بودن ۱۹ دی، سالروز قیام مردم قم در سال ۵۶ بیان داشت: جرقههای انقلاب اسلامی در ۱۹ دی سال ۵۶ و به دنبال توزیع روزنامه اطلاعات که مطلبی با اهانت به امام خمینی(ره) در آن درج شده بود، زده شد که عکاسان نیز در این زمان مبادرت به ثبت این رویداد کردند.
در این نشست همچنین اعضای باشگاه هنرمندان عکاس استان قم به شهادت رساندن شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته و رهبر شیعیان عربستان توسط عربستان سعودی را محکوم کردند.