خبر ناگوار و دردناک اعدام جمعی از علماءعربستان، خصوصا شیخ نمر باقرالنمر روحانی برجسته عربستانی برای امت اسلام یک ضایعه اسفناک و ناخوشایندی بود که باعث تأسف و تأثرجهان اسلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حوزه علمیه احناف تایباد در محکومیت اعدام شیخ نمربیانیه ای صادرکرده که متن آن در پی می آید؛

خبر ناگوار و دردناک اعدام جمعی از علماء کشور عربستان، خصوصا شیخ نمر باقرالنمر روحانی برجسته عربستانی برای امت اسلام یک ضایعه اسفناک و ناخوشایندی بود که باعث تأسف و تأثرجهان اسلام گردید و این حرکت عجولانه و نابخردانه عربستان سعودی در ماه میلاد رسول مهربانی ها به ضرر این کشور و جهان اسلام خواهد شد که با این عمل ننگین آب به آسیاب دشمن ریخته و باعث خدشه دار شدن در تحکیم وحدت امت اسلام و مسلمین شدند.

لذا مدیریت، اساتید و طلاب حوزه علمیه جامعه الاحناف شهرستان تایباد این عمل ناپسند را محکوم کرده و از مجامع بین المللی تقاضای رسیدگی به این مصیبت وارده را داریم.

مدیریت، اساتید و طلاب حوزه علمیه جامعه الاحناف تایباد