به گزارش خبرنگار مهر، "حکایت عاشقی" عنوان تازه اثرجدید احمد رمضانزاده کارگردان بیجاری سینمای ایران است که این روزها با نمایش این فیلم افتخارات بسیار زیادی را برای کشور و استان خود کسب کرده است.
حکایت عاشقی روایتگر رنجهای در سینه مانده شهر حلبچه است،دردهایی که مردمان این شهر در بمباران شیمیایی کشیدند و احمد رمضانزاده در این فیلم به زیبایی به زاویههای مختلف این فاجعه پرداخته است.
حکایت عاشقی از آنجا شروع می شود که یک عکاس جوان به عنوان نخستین فرد بعد از بمباران شیمیایی حلبچه به این شهر وارد می شود و از آن عکاسی می کند و در طی این سفر با عشقی رو به رو می شود و پیوند عاشقانه ای در این بین شکل می گیرد.
با تمام بی مهریهایی که در اکران این فیلم درمناطق کردنشین شد و اعتراضات کارگردان این اثر را به دنبال داشت حکایت عاشقی توانست با حضور بین المللی خود به نمایندگی از سینمای ایران در سومین هفته فیلم های سینمایی «خانه آسیا» در شهر بارسلون اسپانیا روی پرده برود و جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه بخش «پانوراما» را از آن خود کند.
از دیگر افتخارات حکایت عاشقی حضور در بخش رقابتی «سودای سیمرغ» در سی وسومین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر بود که از طرف هیئت داوران، دیپلم افتخار بهترین بازیگری نقش مکمل مرد را برای بهمن زرین پور به ارمغان آورد.
احمد رمضانزاده، کارگردان حکایت عاشقی در گفتوگو با خبرنگار مهردر بیجارگفت: حکایت عاشقی روایتگر رنج های حلبچه است و بیان درد هایی که مردم این شهر کشیدند.
وی با اشاره به اینکه حکایت عاشقی از یک فاجعه انسانی سخن میگوید، عنوان کرد: در این فیلم سعی شده با بیان داستان عاشقانهای، مردم و به ویژه نسل جوان را با دفاع مقدس و وقایع جنگ بیشتر آشنا کنیم.
وی ضمن گلایه از مخالفتهایی که برای اکران این فیلم در مناطق کردنشین شد، اظهارداشت : متاسفانه در اکران این فیلم در مناطق کردنشین کشور مخالفتهای زیادی صورت گرفت چراکه اکران این فیلم توسط بخش خصوصی انجام و همین امر باعث ایجاد مشکلاتی برای ما شد.
رمضانزاده از مردم فهیم و هنر دوست خواست برای آشنایی و آگاهی از وقایع جنگ، این فیلم را ببینند.
وی در پاسخ به این سوال که حکایت عاشقی تا چه میزان توانسته واقعیت جنگ و بمباران حلبچه را به تصویر بکشد، عنوان کرد: بیشک آنچه در حلبچه اتفاق افتاده و رشادتهایی که مردم ایران اسلامی داشتند را نمی توان با یک فیلم ۹۰ دقیقهای به تصویر کشاند و با هر فیلم فقط می توان گوشهای از اتفاقات و ایثارگریهای مردم ما را در هشت سال دفاع مقدس بیان کرد.
وی اظهارداشت: به عنوان یک انسان آزاده سعی کردم بخشی از اتفاقات تراژیکی را که در هشت سال دفاع مقدس رخ داد به تصویر بکشم.
این کارگردان برجسته بیجاری ادامه داد: برای ساخت و تولید این فیلم تلاش فراوانی توسط گروه انجام شد ولی متاسفانه در زمان اکران همه چیز به سمت کمتر دیده شدن فیلم پیش رفت.
رمضانزاده ازدیگر مشکلات پیشروی این فیلم را مربوط به اکران در شهرستانها که با ضعف شدید تجهیزات سخت افزاری و کمبود سالن نمایش روبهرو هستند، ذکر کرد.
وی بر لزوم هرچه بیشتر حمایت دولت از چنین فیلمهایی تاکید کرد و گفت:خوشبختانه مسئولان حمایتهای بسیار خوبی برای ساخت این فیلم داشتند اما ۵۰ در صد حمایتهابه بعد و در حین اکران بر میگردد که متاسفانه بخش اکران فیلم حکایت عاشقی به بخش خصوصی سپرده شد و همین امر با عث ایجاد مشکلات زیادی شده است.
بهرام رادان در نقش عکاس ایرانی و شيلان رحمانی در نقش دختر کرد، بازیگران اصلی «حکایت عاشقی» هستند و از دیگر بازیگران این فیلم هم می توان به قطب الدین صادقی، شوان عطوف، کیمیا مرادخانی، نرگس امینی و حسین اعتماد اشاره کرد.