به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله رستمیان ظهر سه شنبه در جریان بازدید فرماندار شهرستان دامغان از مرکز یادگیری محلی ویژه دانش آموزان در محل دبستان پسرانه شهید احمد عالمی این شهرستان اظهار داشت: این مرکز با هدف آموزش به افراد بی سواد برادر و خواهر ۱۰الی ۴۹ سال فاقد شناسنامه و کودکان کار که در هیچ جایی از آنان ثبت نام به عمل نیامده ایجاد و راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: در مرکز یادگیری محلی ویژه سوادآموزان علاوه بر آموزش خواندن و نوشتن مهارت های زندگی نیز به افراد شرکت کننده آموزش داده می شود.
دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان دامغان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۰۰ نفر در این مرکز ثبت نام کرده اند، افزود: ۱۵۰ نفر از این افراد فاقد شناسنامه هستند.
رستمیان تعداد زنان شرکت کننده در این مرکز را ۱۵۰ نفر ذکر کردو افزود: هفت کلاس درس برای ایشان و برای آقایان نیز شش کلاس در نظر گرفته شده است.
وی با یادآوری اینکه شهرستان دامغان یک هزار و ۵۰۰ نفر بی سواد دارد، خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش برای با سواد شدن این افراد برنامه های متعددی را در دستور کار خود دارد.
دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان دامغان از اجرای طرح کلاس های حق التدریس، واگذاری گروهی کلاس به ازای قبولی، واگذاری فرد به فرد و طرح حمایت از پشتیبان خودآموز را از مهمترین طرح های با سواد کردن بی سوادان بیان کرد.
رستمیان با یادآوری اینکه یک هزار و ۲۰۰ فرهنگی شامل کادر اجرایی، معاون، آموزگار و دبیر در ۹۳ آموزشگاه تحصیلی شهرستان دامغان تدریس می کنند، گفت: دوازده هزار و ۵۰۰ نفر دانش آموز در مدارس شهرستان تحصیل می کنند.
علی اصغر مجد فرماندار شهرستان دامغان در این بازدید با حضور در کلاس های درس از نزدیک با روند چگونگی تدریس و آموزش به شرکت کنندگان آشنا و بر تقویت این مرکز آموزشی تاکید کرد.