زنجان - دبیر هیئت کاراته استان زنجان به مشکلات ناشی از سبک‌های مختلف کاراته برای فدراسیون اشاره کرد و گفت: این سبک‌ها باید ساماندهی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن روحانی شامگاه سه شنبه در مجمع عمومی انتخابات هیئت کاراته استان زنجان افزود: سبک های کاراته باید از سوی فدراسیون ساماندهی تا فعالیت ها تقویت شود.  

وی اظهار  کرد: شورای فنی فدراسیون کاراته نیز نیازمند اصلاح است و باید به روز باشد و از افرادی که در سطح ملی فعالیت کرده اند استفاده شود.

دبیر هیئت کاراته استان زنجان به نقش مهم اعتبارات در توسعه رشته ورزشی کاراته اشاره کرد و افزود: بدون پول نمی‌شود کار زیادی را انجام داد و نیازمند پشتوانه است. 

 روحانی به برنامه‌ریزی برای المپیک ۲۰۲۰ اشاره کردو یاد آورشد: اگر کاراته به بازی‌های المپیک راه پیدا کند، زنجان می‌تواند برای حضور ورزشکاران خود در این بازی‌ها برنامه‌ریزی کند.

وی بر ضرورت تشکیل کمیته انضباطی در فدراسیون کاراته تاکید کرد و گفت: نباید اجازه حضور افرادی خارج از ورزش کاراته در فدراسیون داده شود چرا که این امر باعث بی ثباتی در این رشته ورزشی می شود. 

دبیر هیئت کاراته استان زنجان به مشکلات ناشی از سبک‌های مختلف کاراته برای فدراسیون اشاره کرد و گفت: این سبک‌ها باید ساماندهی شوند.

وی به تاثیرگذاری نخبه‌های کاراته در کسب توفیقات اشاره کرد و گفت: باید به نخبگان کاراته استان زنجان توجه لازم انجام شود.

دبیر هیئت کاراته استان زنجان خواستار تقویت شورای فنی کاراته شد و گفت: وجود یک شورای قوی می تواند کاراته را به اوج قهرمانی برساند.  

روحانی گفت: استان زنجان همواره در کاراته کشور مطرح بوده و نیاز است فدراسیون به ورزش کاراته زنجان توجه بیشتری بکند. 

وی در خاتمه تصریح کرد: ورزش کاراته زنجان نیازمند حمایت است و بدون اعتبارات مالی، هیچ کاری انجام نمی شود.