به گزارش خبرنگار مهر، تیمور طهماسب پور صبح چهارشنبه در دیدار با فرماندار ساری اظهار کرد: از ۸۰ میلیارد تومان اعتبارات کمیته امداد، ۶۰ میلیارد تومان توزیعشده، این در حالی است که در استان ۴۰ درصد اعتبار توزیعشده جذبشده درحالیکه این رقم در ساری فقط ۲۰ درصد جذبشده است.
وی بابیان اینکه ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار را به ساری اختصاص دادیم، خاطرنشان کرد: چون جامعه مددجو در ساری زیاد است و اگر این اعتبار جذب نشود میانگین استانی کاهش مییابد.
وی با بیان اینکه ۶۶ هزار خانوار زیرپوشش کمیته امداد اما خمینی (ره) مازندران هستند گفت: وضعیت دهکهای پایین جامعه، مناسب نیست و مازندران باوجود سرسبزی که دارد ۶۶ هزار خانوار زیرپوشش کمیته امداد اما خمینی (ره) هستند.
وی بابیان اینکه باوجوداینکه هرساله تعدادی از خانوادههای زیرپوشش را از طریق اشتغالزایی، ازدواج، توانمندسازی، ارائه تسهیلات و ... از پوشش کمیته امداد خارج میکنیم اما بازهم ورودی بسیاری برای زیرپوشش قرار گرفتن داریم، افزود: در هر ساعت ۱۸ طلاق در کشور اتفاق میافتد، عدهای به هر دلیل زندانی میشوند، کارگرانی که در اثر حوادث کار و ... نیازمند دریافت خدمات از کمیته امداد هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با اشاره به اینکه اشتغالزایی یکی از ابزار مهم برای خروج مددجویان از زیرپوشش خدمات کمیته امداد است، گفت: سال گذشته ۳۵ هزار طرح خوداشتغالی را در استان راستی آزمایی کردیم که از این میزان، ۱۲ درصد طرحها راکد بود.
این مسئول بابیان اینکه رشد ۱۵ درصدی در اجرای طرحهای خوداشتغالی داشتیم، تصریح کرد: همراهی بانکها میتواند درزمینهٔ اشتغالزایی مددجویان مؤثر باشد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با اشاره به اینکه طبق قانون، شهرداریها نباید برای صدور پروانه مسکن مددجویان، پول دریافت کنند، اظهار کرد: همه شهرداریهای استان به این قانون عمل میکنند اما شهرداری ساری این قانون را رعایت نمیکند.
این مسئول بابیان اینکه مشکل دیگر ما در حوزه تأمین جهیزیه برای دختران زیرپوشش کمیته امداد است، افزود: امسال توانستیم ۱۵۰ نفر از این دختران را به خانه بخت بفرستیم و ۴۰۰ نفر از دختران هم در کلاسهای آموزش پایداری زندگی شرکت کردند و در نوبت دریافت جهیزیه هستند.