اردبیل – شهردار اردبیل گفت: شست و شوی معابر و جداول سطح شهر را متوقف نکردیم و اگر شرایط جوی ایجاب کند انجام می‌شود.

حمید لطف‌اللهیان ظهر پنج‌شنبه در حاشیه هماهنگی برنامه‌های زیباسازی معابر شهری به مناسبت دهه فجر به خبرنگار مهر گفت: تنظیف معابر شهری شامل رفت‌وروب و جمع‌آوری زباله هرروز انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین صبح اول وقت نیز آبپاشی و شستشو انجام می‌شود که دلیل انجام نشدن در روزهای اخیر به دلیل مساعد نبودن شرایط جوی و بارش‌های مکرر بوده است.

شهردار اردبیل بابیان اینکه برنامه ویژه‌ای جهت شست و شوی معابر به‌ویژه جداول و نرده‌ها در دهه فجر پیش‌بینی شده است، ادامه داد: علاوه بر این تمامی میادین و معابر شهری با المان‌های مختلف تزئین خواهند شد.

لطف‌اللهیان به برنامه‌ریزی جهت شست و شوی معابر شهری در آستانه عید نوروز نیز اشاره کرد و افزود: شهرداری تمام امکان خود را به کار بسته تا فضای شهری نظیف و نشاط‌آور باشد.

وی تصریح کرد: درعین‌حال انتظار می‌رود شهروندان نیز نسبت به تنظیف محیط شهری نهایت همکاری را با شهرداری داشته باشند.