بیرجند- معاون اشتغال و خودکفائی کمیته امداد خراسان جنوبی گفت: طی ۹ ماهه سال جاری ۶ هزار و ۵۰۲ مددجوی تحت حمایت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فراگرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد خراسان جنوبی مهدی خزاعی عرب افزود: یکی از برنامه‌های این نهاد در امر توانمندسازی مددجویان تحت حمایت،آموزش، شناسایی استعدادها، مشاوره و هدایت شغلی است.

به گفته وی در این دوره‌های آموزشی ۶۴ درصد فرزندان مددجو، ۲۰ درصد اقشار نیازمند و ۱۶ درصد زنان سرپرست خانوار بوده‌اند که از این دوره‌های آموزشی بهره‌مند شده‌اند.

وی بیان کرد: آموزش‌های این نهاد در سه سطح آموزش‌های کارآفرینی، مهارت فنی و حرفه‌ای و آموزش های پایدارسازی و توسعه طرح های اشتغال ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: در این راستا یک هزار و ۴۷۷ نفر در دوره‌های مهارت‌آموزی، دو هزار و ۱۵۵ نفر در پایدارسازی و توسعه، یک هزار و ۳۹۳ نفر در دوره‌های کارآفرینی و ۱۴۷۷ نفر در حرفه‌آموزی دانش‌آموزی شرکت کرده‌اند.

معاون اشتغال و خودکفائی کمیته امداد استان در پایان گفت: کلیه هزینه‌های آموزشی از قبیل شهریه، تهیه ملزومات، ایاب و ذهاب و ... توسط کمیته امداد پرداخت می‌شود و در طی این مدت دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در این راستا هزینه شده است.