به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری شامگاه جمعه در مراسم افتتاح خانه هنرمندان زنجان با اشاره به ضرورت واگذاری مدیریت فرهنگ سرای کوثر به هنرمندان افزود: با توجه به قانون توسعه فضای کسب و کار و ایجاد بازارچه هنری می توان آثار هنرمندان را عرضه کرد.
وی با اشاره به اینکه از ۲۲ ماده برنامه ششم توسعه یک ماده به مسائل و فعالیت های هنری اختصاص دارد، اظهار کرد: در ماده ۱۴ به حمایت از فعالیت های هنری و پیشکسوتان اختصاص یافته است.
استاندار زنجان گفت: ارزش کار هنری در این است که بخشی از تاریخ آداب و رسوم و فرهنگ بشری را خلق و به آیندگان منتقل میکند و در این میان هنرمندان حق بزرگی بر گردن جامعه و مردم دارند چرا که میتوانند با بروز نگاه ها و دیدگاه های خود از پدیدهها در راستای روشنگری جامعه قدم های خوبی را بردارند.
انصاری تاکید کرد: مشکلات بسیاری در راهاندازی خانه هنرمندان وجود داشت ولی بالاخره راه اندازی شد و با تشکیل خانه هنرمندان فضایی مناسب برای فعالیت هنرمندان شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مصوب شد تا در چهار استان ترک زبان خانه فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان به مرکزیت تبریز تشکیل شود، گفت: در راستای حفظ فرهنگ و ادب بومی و زبان محلی اقداماتی برای راهاندازی خانه فرهنگ و ادب و هنر در زنجان نیز انجام شد.
استاندار زنجان تصریح کرد: دفاتر بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان بعد از تشکیل در شهر تبریز در سه استان دیگر از جمله زنجان، ارومیه، اردبیل نیز تشکیل میشود تا گامی در راستای شناساندن ادب، فرهنگ، هنر و زبان ترکی برداشته شود.
انصاری با بیان اینکه توجه به بحث فرهنگ و هنر نگاه جدی و هنرمندانه را می طلبد و باید ویژه دیده شود، افزود: در گذشته به هنر با دیدگاه سوسیالیستی نگاه میشد و این در حالی است که تعالی هنر صرفا تبیین دردهای جامعه نیست و ابعاد دیگری از آن نیز امروزه نمایان میشود.