حجت الاسلام محمد قطبی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حضور ادبیات قرآن در فرهنگ عمومی جامعه و مرجعیت علمی قرآن در مراکز تخصصی باید در رأس برنامه ها قرار گیرد که در این راستا به دو طرح جامع رسیدهایم.
وی تصریح کرد: یکی از این طرح ها، مدرسه محیطی قرآن است که رویکرد آن تولید یک سری محصولات هنری برای نهادینه کردن فرهنگ قرآن برای عموم جامعه است که از طریق طراحی المان های شهری، استیکر، کتیبه و غیره قابل اجرا است.
وی صنایع فرهنگی را طرح دوم دانست که شامل عرصه بزرگی است و اعلام کرد: مراکز رشد مختلفی نیز در اصفهان در حال شکلگیری است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه مرکز رشد فناوریهای تبلیغی از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی قم در حال راه اندازی است، گفت: یاری گرفتن از فناوری برای ترویج و معرفی عرصههای قرآنی فعالیت بسیار پسندیدهای است.
وی با تأکید بر اینکه شاید در این میان برخی منتقدان ما را به تجاری سازی قرآن متهم کنند، اظهار کرد: تجاریسازی محصولات قرآنی که بتواند به نشر قرآن و فرهنگ والای آن بیانجامد بسیار مطلوب است.
قطبی اضافه کرد: قلم قرآنی محصولی جذاب و کاربردی بود که به علت غفلت ما از سوی چین تهیه شد.
وی با اشاره به اینکه از فعالیتهای فناورانه در حوزه تبلیغ دین و قرآن حمایت میکنیم، افزود: ایجاد اتاق فکری متشکل از مراکز رشد فرهنگی و قرآنی یک امر ضروری است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه با ایجاد بانک ایده میتوان گامهای خوبی برداشت، گفت: گاهی ایدههای قرآنی به مرکز ما میرسد که نمیتوانیم آنها را پشتیبانی کنیم ولی اگر در ارتباط با یکدیگر باشیم میتوانیم همکاری و همافزایی مثمرثمری داشته باشیم.