به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل توکلی تهیه کننده و کارگردان «روزگار بهروز» درباره تولید این اثر که در شبکه مستند به نتیجه رسید توضیح داد: ما با هدف معرفی هنرمندان صاحب سبک و پیشکسوت سراغ شخصیت های مختلفی خواهیم رفت که بهروز رضوی اولین نفر از آنها است. جرقه اصلی ساخت این مستند با پیدا کردن یک تصویر آرشیوی از بهروز رضوی در کنار زنده یاد مهدی اخوان ثالث در ذهنم زده شد و با دیدن آن تصویر تصمیم گرفتم از رضوی با این سابقه طولانی یک مستند پرتره بسازم.
وی افزود: وقتی این پیشنهاد را به این گوینده مطرح رادیو ارائه کردم او از من خواست طی دیداری درباره شیوه تولید کار توضیح دهم و سپس با اینکه تمام زوایای زندگی او در این فیلم به نمایش گذاشته شود، موافقت کرد.
توکلی بیان کرد: ما با او در ساختمان رادیو در میدان ارگ، استودیوی جام جم، رادیو البرز کرج و منزل گفتگو کردیم. درباره خاطراتش گپ زدیم، راجع به همکاران و دوستانش گفتگو کردیم، آلبوم عکس هایش را ورق زدیم و حرف هایمان به فیلم هایی که او بازی کرده یا برنامه های تلویزیونی قدیمی هم رسید.
این مستندساز ادامه داد: خوشبختانه آرشیو مرکزی همکاری خوبی با ما داشت و تصاویر قدیمی زیادی برای این فیلم پیدا کردیم. ضمن اینکه در این اثر با همکاران و دوستان رضوی از جمله جواد مانی پیشکسوت رادیو، حسین قلعه قوند تهیه کننده برنامه «کتاب شب» و فرهنگ جولایی تهیه کننده رادیو گپ زدیم.
وی در پایان مدت زمان تولید این فیلم را ۵۰ روز معرفی و اعلام کرد: «روزگار بهروز» هم اکنون در مرحله تدوین قرار دارد و نکته قابل توجه در این فیلم استفاده از تصاویر یکی از بهترین نمایش های قطب الدین صادقی به نام «سی مرغ سیمرغ» است که رضوی در آن بازی کرده است.
بهروز رضوی متولد ۱۳۲۶ در یزد، گوینده، مجری تلویزیون و بازیگر ایرانی است. وی همکاری خود را با رادیو در سال ۱۳۴۷ به عنوان گوینده آغاز کرد. او روایت مجموعه مستند ایران را بر عهده داشته و در فیلمهای متعددی به عنوان بازیگر نقشآفرینی کرده است.