به گزارش خبر نگار دانشگاهي " مهر "، د كتر مسعود شفيعي معاون آموزش ، تحقيقات و فناوري وزارت پست ، تلگراف و تلفن در نشست خبري اولين كنفرانس بين الملي فناوري اطلاعات و دانش گفت : اين كنفرانس كه توسط دانشگاه امير كبير و به حمايت وزارت پست، در سال جاري برگزار خواهد شد ، به منظور استفاده از توانايي هاي دانشگاه از مقوله آموزشي ICT است كه در صنعت و دستگاه هاي اجرايي كشور مورد استفاده قرار مي گيرد .
وي ضمن اشاره به مقوله هاي IT, ICT تاكيد كرد: در اين راستا به زودي نام وزارت پست، تلگراف وتلفن به"وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات " يا ( ICT ) تغيير خواهد كرد كه در حال حاضر منتظر تصويب نهايي آن هستيم .
همچنين د كتر محمد رضا اكبري ، رئيس دانشكده مهند سي كامپيوتر و فناوري اطلاعات دانشگاه صنعتي امير كبير گفت : دانشگاه امير كبير از 4 سال پيش در زمينه فناوري اطلاعات و دانش، مطالعاتي را به صورت جدي شروع كرد. دوره هاي كارشناسي ارشد را در 5 گرايش و د كتري مهند سي IT را تدوين و در شوراي گسترش وزارت علوم به تصويب رساند ه و مجوز آن را دريافت كرد ه است.
وي با اشاره به فعاليت دانشگاه ها در اين زمينه افزود : دانشگاه امير كبير به همراه يكي از دانشگاه هاي تهران، از حدود 18 ماه پيش مبادرت به پذ يرش دانشجوي كارشناسي ارشد در 5 گرايش : امنيت اطلاعات ، تجارت الكترونيك ، مد يريت سيستم هاي اطلاعاتي ، شبكه هاي كامپيوتري و سيستم هاي چند رسانه هاي كرد ه است.د كتر اكبري همچنين با اشاره به پذ يرش دانشجوي
د كتري تشريح كرد : برنامه پذ يرش دانشجوي د كتري مهند سي IT را نيز تد وين كرده ايم كه به تصويب شوراي گسترش رسيده و ما در انتظار صد ور مجوز هاي لازم از سوي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري هستيم تا دوره هاي د كتري را شروع كنيم .
دكتر اكبري ، د بير اولين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات و دانش در مورد هد ف از برگزاري اين كنفرانس گفت : رشته هاي جد يدي را كه در دوره هاي كارشناسي ارشد و د كتري ايجاد كرده ايم ، قبلا در رشته هاي نرم افزار ، سخت افزار و هوشمند تنيده شده بود . ولي ما آنها را به طور كامل از يكد يگر تفكيك كرديم و در واقع از پيوستگي كه با رشته مادر داشتند ، به صورت گرايش هاي جديد و در برنامه هاي آموزشي بلند مدت ، كوتاه مدت ، رسمي و غير رسمي در آورديم تا بلكه در وزارت خانه هاي ديگر به خصوص در وزارت پست؛ فرهنگ سازي آن انجام شود .
وي در ادامه تاكيد كرد : اين يك همايش نيست بلكه يك كنفرانس علمي است كه به مطالب پزوهشي ، مقالات ، سخت افزار ها ، نرم افزار ها ، و به خصوص به مغز افزار ها و نحوه ساختن آنها كمك مي كند .
وي با اشاره به تعداد كم متخصصين در كشور و همچنين گفته مسئولين كشور كه تا چند سال آينده 9 ميليون پشت كنكوري خواهيم داشت؛ تصريح كرد : نحوه آموزش الكترونيكي و همچنين مسئله اشتغال جوانان در اين كنفرانس طراحي و تدوين خواهد شد .
رئيس دانشكده مهند سي كامپيوتر و فناوري اطلاعات دانشگاه صنعتي امير كبير به 12 زمينه تدوين شده براي كنفرانس اشاره كرد و گفت: 1- مسئله مد يريت دانش 2- پايگاه دانش و فناوري 3- فناوري پردازش و ارائه اطلاعات دانش 4- فناوريهاي پردازش و ارائه اطلاعات و دانش 5- مسئله ارتباطات در فناوري اطلاعات 6- مسئله خدمات در جامعه اطلاعات 7- امنيت اطلاعات 8- فناورريهاي وب 9- مديريت فناوري اطلاعات 10- آموزش و فناوري اطلاعات 11- فناوري اطلاعات و آموزش عمومي 12-اخلاق و حقوق در فناوري اطلاعات از مواردي است كه در كنفرانس به آن پرداخته مي شود .همچنين وي از كميته علمي 77 نفره اي كه از سراسر كشور جمع مي شوند ؛ خبر داد كه ظرف هفته آينده گرد همايي را در اين راستا خواهند داشت .لازم به ذكر است كه اين همايش در 3 روز و در دي ماه امسال در دانشگاه امير كبير بر گزار مي شود .