مرضیه ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به تدوین بخشی از محتوای طرح پیمایش ملی خانواده گفت: طرح پیمایش ملی خانواده که از سوی گروه آسیبهای اجتماعی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی البرز انجام می شود، اولین پیمایش ملی در حوزه علوم انسانی استان البرز بوده که بررسی شکلگیری و تکوین خانواده، تغییر و تحولات خانواده و رصد آسیبهای اجتماعی خانواده جزو مهمترین اهداف آن است.
وی با تاکید بر اینکه اقدامات مربوط به تدوین پیشینه دیگر پژوهشهای مربوط به حوزه خانواده نیز در حال انجام است، گفت: بازه زمانی اجرای این طرح هر سه سال یکبار بوده و محورهایی چون ملاکهای همسرگزینی، خشونت در خانواده، فرزندآزاری و فرزندپروری و همچنین ساختار قدرت در خانواده در این طرح مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد.
مجری طرح پیمایش ملی خانواده در البرز ادامه داد: علاوه بر معاونت پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی، دستگاههایی همچون شورای فرهنگ عمومی کشور، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت و معاونت زنان ریاست جمهوری تا کنون از این طرح حمایت کردهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه تدوین محتوای طرح پیمایش ملی خانواده اصلیترین مرحله این طرح است، گفت: تا کنون بخشی از این محتوا آماده و چندین جلسه شورای سیاستگذاری و علمی نیز تشکیل شده است.
ابراهیمی در ادامه افزود: علاوه بر این با اعلام فراخوانی که صورت گرفته است، کارهای جذب اساتید دارای تجربه کارهای مرتبط با طرح و پژوهشگران این حوزه انجام شده است.
پژوهشگر جهاددانشگاهی استان البرز به جزییات این فراخوان اشاره و تصریح کرد: در این فراخوان که به دانشگاهها و دانشکدههای مرتبط با حوزه خانواده ارسال شده است از اساتید و پژوهشگران درخواست کردیم تا سوابق علمی و پژوهشی مربوط به حوزه خانواده خود را ارسال کنند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: این فراخوان تا کنون به دانشگاههای تهران، علامه، بهشتی، الزهرا و دیگر دانشگاههای تهران ارسال و برای دیگر دانشگاههای کشور نیز نمابر شده است.