به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد موسوی زاده پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران به مناسبت دهه فجر در محل شرکت توزیع برق استان سمنان افزود: ۴۲ پروژه با موضوع احداث و بهینه سازی شبکه و تاسیسات توزیع برق با مبلغ ۳۹ میلیارد و ۵۷۷ میلیون ريال افتتاح می شود.
وی همچنین تصریح کرد: ۱۵ پروژه نیز در زمینه بهسازی و تامین روشنائی معابر با اعتبار هشت میلیارد و ۶۱۸ میلیون ريال اعتبار، ۱۶ پروژه شامل احداث و اصلاح ایستگاه های توزیع برق با مبلغ چهار میلیارد و ۵۰۲ میلیون ريال، ۱۱ پروژه در راستای توسعه و تبدیل ۳۴ هزار و ۷۴۶ متر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار با اعتبار پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون ريال و نصب ۵۵۰ دستگاه کنتور برق هوشمند در قالب ۹ پروژه به مبلغ ۲۲ میلیارد ريال در دهه فجر به بهره برداری می رسند.
افتتاح ۱۶ پروژه برق رسانی روستائی در استان سمنان
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان اضافه کرد: از مجموع ۹۳ پروژه قابل افتتاح، ۱۶ پروژه با اعتباری معادل پنج میلیارد و ۴۹۵ میلیون ريال به عنوان پروژه های برق رسانی روستائی در سطح استان هستند.
موسوی زاده با بیان اینکه حدود ۹۴ درصد تاسیسات توزیع برق استان سمنان پس از انقلاب اسلامی دایر شده است، یادآور شد: احداث ۱۰ هزار و ۳۷۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف هوائی و زمینی، نصب شش هزار و ۷۶۷ دستگاه پست های توزیع برق با قدرت یک هزار و ۱۸۸ مگاولت آمپر، جذب ۳۰۸ هزار و ۱۳۹ مشترک، برق رسانی به ۴۱۴ روستای بی برق، برقراری دو هزار و ۲۰۸ انشعاب برق چاه آب کشاورزی و نصب ۱۰۵ هزار و ۱۲۰ دستگاه سرچراغ روشنائی معابر از جمله اقداماتی است که از سال ۵۷ تاکنون اجرائی شده است.
وی احداث ۱۴۷ هزار متر خطوط هوائی و توسعه ۲۸ هزار متر شبکه زمینی را از دیگر اقدامات شرکت توزیع برق استان سمنان ذکر کرد و افزود: نصب ۱۵۵ ایستگاه توزیع برق با ظرفیت ۱۴ هزار کیلوولت آمپر، جذب ۹ هزار و ۶۹۷ مشترک جدید، نصب پنج هزار و ۲۷ دستگاه سرچراغ روشنائی معابر و برقراری ۸۶ انشعاب برق چاه آب کشاورزی و اجرای دو هزار و ۵۰۰ پروژه عمرانی برق رسانی در سطح استان با اعتباری به مبلغ ۱۹۷ میلیارد ريال از جمله اقداماتی است که در دهه فجر سال ۹۳ تا دهه فجر امسال انجام شده است.
تمام روستاهای استان سمنان از نعمت برق برخوردار هستند
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان سرمایه گذاری در تاسیسات و شبکه های توزیع برق استان از دهه فجر سال گذشته تا دهه فجر امسال را ۱۹۷ میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: تمام روستاهای استان سمنان از نعمت برق برخوردار هستند.
موسوی زاده همچنین اضافه کرد: طرح توسعه ۴۸۱ هزار متر شبکه توزیع برق، بهره برداری از ۴۷۱ پست توزیع برق با قدرت ۵۷ هزار کیلوولت آمپر، برق رسانی به دو روستای بی برق، نصب انشعاب برق ۲۳۰ اشتراک چاه آب کشاورزی و برقراری ۱۲ هزار و ۴۱۶ دستگاه سرچراغ روشنائی معابر از جمله فعالیت هائی است که در دولت تدبیر و امید اجرائی و مبلغ ۴۷۸ میلیارد ريال در توسعه شبکه ها و تاسیسات صنعت توزیع برق استان سرمایه گذاری شده است.
وی خاطر نشان ساخت: برداشت اطلاعات خطوط ۲۰ کیلوولت و ایستگاه های هوائی و زمینی و ثبت در سیستم اطلاعات جغرافیائی(جی آی اس) و ارتباط آن با سیستم های جامع مالی و اداری، فروش و کنترل پروژه و نهائی شدن سیستم کنترل پروژه و لینک آن با نرم افزار جامع مالی و اداری با اعتبار یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ريال به عنوان دو اقدام ارزشمند سیستمی در حوزه فعالیت های صنعت توزیع برق استان است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان با یادآوری اینکه در سال جاری ۱۵ رزمایش خدمت متعالی برای اصلاح و بهینه سازی حجم وسیعی از تاسیسات توزیع برق به اجرا درآمده است، بیان داشت: اصلاح ۱۱۰ هزار متر خطوط برق رسانی، سرویس ۱۱۶ پست توزیع برق، به میزان سه هزار و ۴۸۸ نفر ساعت کار به انجام رسیده و ۲۲۴ مگاولت ساعت صرفه جوئی حاصل شده است.