به گزارش خبرنگار مهر،احد جودی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه نرخ طلاق در بین تحصیلکرده ها بیشتر است، افزود:نرخ طلاق در روستائیان استان زنجان کمتر است.
و ی اظهار کرد:متاسفانه طلاق آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد و در این میان باید آسیب شناسی در خصوص دلایل افزایش طلاق در استان مورد توجه قرار گیرد.
مدیر کل ثبت احوال استان زنجان گفت: ۷۰ درصد از جمعیت ما را جوانان و افراد فعال تشكیل میدهند و اگر در گذشته برنامهریزیها اصولیتر و درست بود، امروز با جمعیت زیادی از جوانان باسواد بیکار مواجه نبودیم.
جودی تصریح کرد: برنامهریزی برای شكلگیری مسایل فرهنگی جوانان باید طوری باشد كه وقتی خانوادهای جوان خود را در محیطی رها میكند احساس نگرانی نكند، بنابراین باید برنامه ها کارشناسی شده تدوین شود.
وی افزود: باید هویت دینی و ملی خود را بازخوانی كنیم.
مدیر کل ثبت احوال استان زنجان ابراز کرد: باید آمارهای تحلیلی درستی ثبت كرده و جهت تصمیمگیری به جامعه مدیران ارائه دهیم.
جودی اظهار کرد: باید تحقیق و پژوهش در خصوص طلاق در استان صورت بگیرد و در راستای کاهش طلاق و ازدواج درست بایدمحققان و دانشگاهیان وارد کار شوند و دلایل طلاق در بین تحصیلکرده ها علت یابی شود.
مدیر کل ثبت احوال استان زنجان گفت: نسبت ازدواج به طلاق در استان زنجان طی سال جاری ۵.۲ درصد و این میزان در کشور ۴.۵ درصد است.
جودی تاکید کرد: در استان زنجان، شهرستان ابهر نرخ ازدواج پایین تری داردو این میزان از نرخ کشوری هم پایین تر است یعنی نسبت ازدواج به طلاق ۳.۳ درصد است.
مدیر کل ثبت احوال استان زنجان افزود: طی سال گذشته نست ازدواج به طلاق در استان زنجان ۶ درصد بود که امسال نبست ازدواج به طلاق در کشور ۴.۵ درصد و در استان ۵.۲ درصد است.