زنجان -معاون پرورشی، فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان گفت: در ۲۵ کانون دانش‌آموزی در استان جنگ‌های شادی با مضامین آموزشی، تربیتی و قصه‌گویی با رویکرد انقلاب اسلامی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود عباسی ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران از تبیین برنامه‌های دهه فجر کمیته فرهنگیان و دانش آموزان خبر داد و افزود: نواختن زنگ گلبانگ در مدارس رأس ساعت۹.۳۳ دقیقه از جمله برنامه‌ها است که با حضور مسئولین ارشد استانی برگزار می‌شود.

عباسی گفت: برگزاری عصر انتظار با حضور روحانیون با موضوع مهدویت را در مدارس داریم که این برنامه باهدف مبارزه با شائبه افکنی در فضاهای مجازی برگزار می‌شود.

وی افزود: در ۲۵ کانون دانش‌آموزی در استان جنگ‌های شادی با مضامین آموزشی، تربیتی و قصه‌گویی با رویکرد انقلاب اسلامی برگزار می شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: دیدار با خانواده‌های قاریان دانش‌آموز شهید را نیز در ایام دهه فجر خواهیم داشت.

عباسی عنوان کرد: همچنین برگزاری مسابقات و پخش فیلم‌های انقلابی و آموزشی از برنامه‌ها ایام دهه فجر است.

وی با بیان اینکه پخش فیلم‌های آموزشی در مورد شناخت دشمن و استکبار موثر است افزود: مجموعه تشکل‌های دانش‌آموزی عهده‌‌دار مسئولیت روشنگری در بین دانش‌آموزان و خانواده‌ها هستند تا راه نفوذ دشمان را از این طریق ببندند.