همدان- معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای همدان گفت: دو هزار و ۴۰۰ حلقه چاه آب در استان همدان به کنتور برقی مجهز شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور ستوده ظهر پنجشنبه در کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان همدان بابیان اینکه ۱۶ هزار چاه کشاورزی، صنعتی و شرب در استان همدان وجود دارد، اظهار داشت: ۱۰ درصد از این چاه‌ها متروکه و خشک هستند.

وی بابیان اینکه مابقی چاه‌ها نیز نیمی دیزلی و نیمی چاه برقی هستند، بیان داشت: از ۱۴ هزار چاه فعال در استان همدان دو هزار و ۴۰۰ چاه مجهز به کنتور هوشمند برقی شدند.

مدیرکل هواشناسی استان همدان نیز در این جلسه بابیان اینکه طبق پیش‌بینی‌ها از ۱۵ مرداد تا اسفندماه باید کاهش بارش و افزایش دما را داشته باشیم، اظهار کرد: کره زمین در سال ۲۰۱۵ گرم‌ترین سال را داشت و این مسئله می‌طلبد که برنامه‌ریزی خاصی برای مقابله با اثرات تغییر دما داشته باشیم.

سید مهرداد حسینی با تأکید بر اینکه بارندگی‌های استان همدان نسبت به درازمدت و سال گذشته مثبت است اما در قسمت‌های شمالی استان تقریباً به صفر نزدیک می‌شود، بیان کرد: میزان بارندگی امسال در همدان ۱۴۶میلی‌متر و سال گذشته ۸۴.۳ میلی‌متر بوده که نسبت به میانگین سال گذشته ۱۳۴ درصد و بلندمدت هشت درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه وضعیت بارندگی در ملایر خوب بود، ادامه داد: ملایر امسال حداکثر ۲۷۴میلی‌متر و سال گذشته ۱۲۳میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به بلندمدت ۹۶ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل هواشناسی استان همدان در ادامه سخنانش افزود:میزان بارندگی در نهاوند امسال ۳۱۳ میلی‌متر و سال گذشته ۱۴۹ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۱۰۹ درصد و نسبت به بلندمدت ۷۹ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه امسال در کبوتر آهنگ ۱۲۳ میلی‌متر بارندگی داشته‌ایم، افزود: بارندگی‌ها در شهرستان کبودرآهنگ نسبت به سال گذشته در کوتاه‌مدت ۴۵ درصد و در بلندمدت دو درصد افزایش داشته است.

حسینی میزان بارندگی در فامنین را ۱۶۳ میلی‌متر عنوان کرد و گفت: میزان بارندگی امسال در اسدآباد ۲۹۴ میلی‌متر و پارسال ۱۶۶ میلی‌متر بوده که نسبت به درازمدت ۶۱ درصد افزایش داشته است.