به گزارش خبرگزاری مهر، جمالزاده در کارگروه بررسی وضعیت درسی سرفصل کارشناسی رشته زبان و ادبیات فارسی گفت: رشته زبان و ادبیات فارسی دارای ۳۳۰ عضو هیات علمی، ۳۳ هزار دانشجوی مقطع کارشناسی، ۸۳۶۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۱۳ دانشجو در مقطع دکتری است.
وی اظهار داشت: دانشگاه پیام نور تنها دانشگاه نیمه حضوری است که دارای ویژگی های منحصر به فرد است. این دانشگاه با برگزاری آزمون های متمرکز و شیوه منبع محور توانسته دانشجویان توانمندی را تربیت کند، کما اینکه اکثر فارغ التحصیلان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی دیگر دانشگاه ها پذیرفته می شوند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی یکی از ویژگی های مهم دانشگاه پیام نور را پذیرش دانشجو در رشته های الکترونیکی دانست و گفت: دانشگاه پیام نور در حال حاضر دارای ۱۱۹ رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد به صورت الکترونیکی است و ۱۰۰ هزار نفر از این سیستم خدمات می گیرند.
وی در مورد ظرفیت پذیرش در دانشگاه پیام نور اظهار داشت: ظرفیت های پذیرش در دانشگاه پیام نور مانند دیگر دانشگاه های دولتی، منطبق با مصوبات دفتر شورای گسترش وزارت علوم بوده و پذیرش دانشجو از طریق سازمان سنجش آموزش کشور صورت می گیرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در ادامه تصریح کرد: تمام استانداردهای آموزش عالی در دانشگاه پیام نور رعایت می شود و جذب دانشجو به هر قیمتی جزو برنامه ها و سیاست های دانشگاه پیام نور نیست و در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار دانشجوی فعال در بیش از ۵۰۲ مرکز و واحد این دانشگاه تحصیل می کنند.