اسماعیل قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از مهرماه امسال تا کنون دوهزار ۴۴۳ پرونده توانمند سازی خانوادههای و زنان حوزه اجتماعی این استان پایش شده است.
وی با اشاره به تلاش حوزه اجتماعی سازمان بهزیستی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، اظهار کرد: با توجه به افزایش روزافزون آسیبهای اجتماعی، کاهش و جلوگیری از این مهم، امری ضروری و نیازمند مشارکت دستگاههای اجرایی است.
قربانی پایش پروندههای توانمندسازی خانواده و زنان حوزه اجتماعی را یکی از اقدامات این حوزه عنوان کرد و افزود: هدف از پایش این پروندهها، ارتقای سطح کیفی و ارائه خدمات تخصصی بهتر به جامعه هدف است.
قربانی افزود: از مجموع پروندههای پایش شده یک هزار و ۱۶۷ پرونده بازتوان و یک هزار و ۲۷۶ پرونده نیز غیرقابل بازتوانی تشخیص داده شد.
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان گفت: پروندههای بازتوان به خانوادههایی اطلاق میشود که مشکل اقتصادی دارند، اما پس از فراگیری آموزشهای مهارتی کسب درآمد از سوی اداره کل فنی و حرفهای، با اخذ وام از سوی بهزیستی استان از چرخه حمایتی خارج میشوند.
قربانی در مورد خانوادههایی که پروندههای غیرقابل بازتوان دارند افزود: این خانوادهها با توجه به عدم وجود بسترهای لازم برای فراگیری آموزشهای مهارتی کسب درآمد، همچنان در چرخه حمایتی بهزیستی خراسان شمالی باقی میمانند و از خدمات آن بهرهامند میشوند.