نوید سجادی حسینی عکاس سینما که عکاسی فیلم هایی چون «دو»، «شب بیرون»، «مصائب چارلی» را به عهده داشته است در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری مهر گذاشته، نسبت به داوری بخش عکس مسابقه اطلاع رسانی و تبلیغات سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر گله کرد.
متن یادداشت نوید سجادی حسینی عکاس سینما به شرح زیر است:
«نامزدهای بخش عکس فیلم فجر اعلام شدند و همچون گذشته اینبار هم عده ای خوشحال، عده ای غافلگیر و وعده ای مغموم شدند. البته اگر کسی تجربه حضور مداوم در جشنواره ها را داشته باشد کمتر از این امر متعجب می شود.
قاعدتا طبیعت جشنواره ها این است که سلیقه شخصی هیات انتخاب و هیات داوران و سایرین در انتخاب آثار تاثیر مستقیم داشته باشد و زمانی هم که سلیقه تعیین کننده باشد قرار نیست عدالت کامل برقرار شود و این توافقی نانوشته و همگانی است. البته گاهی این بی عدالتی بیشتر به چشم می آید و ماجرا از سلیقه داوران و قضاوت حرفه ای فراتر رفته و روابط و ضوابط است که در این مواقع تعیین کننده است.
در بخش فیلم اگر از آثاری که در مرحله انتخاب کنار گذاشته می شوند بگذریم و اینکه چقدر عدل و انصاف در این مرحله رعایت شده یا نشده را در نظر نگیریم، حداقل آثار پذیرفته شده در جشنواره ها فارغ از داوری خود جشنواره در بیشتر موارد این شانس را دارند که توسط مخاطب دیده و قضاوت شوند و رای داوران نیز می تواند توسط مخاطبان مورد ارزیابی قرار گیرد و فیلمسازان این موقیعت را دارند تا در ذهن بیننده از نو قضاوت شوند ولی متاسفانه عکس و عکاسان سینما از این موقعیت محرومند و تنها ده روز فرصت ارائه و نمایش آثارشان را دارند.
در انتها درخواست من از مخاطبان حرفه ای سینما و عکاسان فیلم این است که در ایام جشنواره به دیدن آثار عکاسان سینمای ایران در گالری پردیس ملت بروند چرا که برای هنرمند مهم است که اثرش دیده شود و در معرض دیدگان عموم داوری شود.
شخصا باور دارم که حضور و نظر مخاطبان می تواند بی انصافی و ناعدالتی در سیاستگذاری و داوری جشنواره را تحت تاثیر قرار دهد و امید است که افکار عمومی و تشخیص مخاطبان حرفه ای بتواند از اعمال سلیقه و بی عدالتی های معمول و مرسوم جشنواره ها بکاهد.»