محسن قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پس از موزه تخصصی سنگ و کانی، مرحوم سيدحسن بصير که بیش از ۴۵۰ نمونه از کانیها و سنگ های كم نظير و نادر جمعآوری شده از ۴۴ کشور دنيا را در دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی اصفهان به نمایش گذاشته است، این موزه به عنوان دومین موزه و موزه اصلی این دانشگاه، ارائه کننده تمام اقلام تاریخی دانشگاه صنعتی اصفهان در دهههای گذشته است.
وی بیان داشت: این مجموعه شامل اسناد تاریخی، تصاویر قدیمی، تکنولوژی آموزشی دهههای پیشین دانشگاه صنعتی اصفهان، وسایل آزمایشگاهی، کارگاهی و اداری که طی چند دهه گذشته در این دانشگاه مورد استفاده قرار گرفته است.
عضو انجمن موزهداران اصفهان و مجری این طرح اعلام کرد: دومین موزه دانشگاه صنعتی در مجاورت پژوهشکده فولاد این دانشگاه راه اندازی شده است و اصلیترین موزه این دانشگاه محسوب میشود.
وی تصریح کرد: این موزه با همکاری واحدهای مختلف دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور ارائه اقلام تاریخی در دسترس و نیز اختصاص فضای فیزیکی وسیعتر برای این مجموعه در آینده نزدیک توسعه مییابد.
قاسمی تصریح کرد: این مجموعه طی قریب به یکسال و نیم گذشته از بخشهای مختلف دانشگاه صنعتی اصفهان جمعآوری شده است و پس از ارائه پیشنهاد تأسیس موزه و موافقت مدیریت دانشگاه، اقلام تاریخی موجود جمعآوری، ساماندهی و به مکان اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: با همکاری هیئت رئیسه و شورای دانشگاه، درآینده نزدیک این مجموعه گسترش می یابد.