زنجان- رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور گفت: از اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی مصوب شده برای موسسات قرآنی تاکنون یک ریال هم تخصیص پیدا نکرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قره‌شیخلو شامگاه دوشنبه در نشست مدیران و مؤسسات قرآنی استان زنجان بابیان اینکه دولت و مجلس توجه ویژه به توسعه فعالیت‌های قرآنی در کشور داشته باشند افزود: مجلس باید در زمان بودجه‌ریزی توجه ویژه در اختصاص اعتبار به توسعه فعالیت‌های قرآنی داشته باشد.

وی با ابراز تأسف از نبود روحیه مطالبه گری در بین فعالان قرآنی در کشور  ادامه داد: فعالان قرآنی باید درزمینه درخواست مطالبات خود از مسوولان تلاش بیشتری بکنند.

قره شیخلو افزود: از اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی مصوب شده برای موسسات قرآنی تاکنون یک ریال هم تخصیص پیدا نکرده است.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور  با تأکید بر اینکه همه فعالان قرآنی باید درزمینه ایجاد وفاق و همدلی در جامعه تلاش کنند افزود: جامعه قرآنی کشور برای فعالیت بهتر نیازمند یک نوع وفاق و همدلی است و اگر این اتحاد وجود نداشته باشد موفقیتی حاصل می‌شود.

قره شیخلو تأکید کرد: اگر وفاق و همدلی در بین فعالان قرآنی وجود داشته باشد بیساری از چالش‌ها و مشکلات در این حوزه برطرف شده و روند توسعه فعالیت‌های قرآنی شتاب می‌گیرد.

وی بهره گیری ا ز ظرفیت‌های موجود جامعه در زمینه توسعه فعالیت‌های قرآنی را مورد تأکید قرارداد و با اذعان به اینکه از این ظرفیت‌ها تاکنون  به شکل مطلوب استفاده‌نشده است افزود: بسیاری از ظرفیت‌ها وجود دارد که برای توسعه فعالیت‌های قرآنی در کشور می‌توان از آنها استفاده شود و در این روند مسوولان می‌توانند نقش تأثیر گذار و اساسی ایفا کنند.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور  بهره‌گیری از ظرفیت مدارس و مساجد را درزمینه توسعه فعالیت‌های قرآنی را یادآور شد و گفت: در حال حاضر ۱۰۵ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که فقط در یک نوبت دایر می‌شوند که می‌توان از شیفت دوم این مدار در فعالیت‌های قرآنی استفاده کرد.

قره شیخلو بابیان اینکه به نقطه مطلوب در فعالیت تشکل‌های قرآنی مردمی نرسیده‌ایم ادامه داد: موضوعی که در بین فعالان جامعه قرآنی مشاهده می‌شود، عدم مطالبه گری آنها است و در صورت عدم تخصیص بودجه‌های قرآنی مؤسسات باید مطالبه گری لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: فعالیت یک موسسه در زیرزمین درشان قرآن و فعالیت‌های قرآنی نیست و درزمینه اخذ مجوز تصمیم‌هایی گرفته‌شده که در صورت نبود زیرساخت‌های لازم برای فعالیت موسسه، مجوز فعالیت با عنوان خانه قرآنی داده شود.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور  با تأکید بر اینکه فعالان قرآنی با رعایت اخلاق و حرمت به دنبال گرفتن حق خود هستند افزود: جامعه نیازمند توسعه فعالیت های قرانی است و همه باید با درک حساسیت‌های این موضوع نسبت به تحقق اهداف نظام در این زمینه تلاش کنند و استاندارد سازی لازم در مؤسسات مدنظر باشد و این مؤسسات الگو باشند.

قره شیخلو افزود: همه آحاد جامعه بخصوص قشر جوان جامعه نیازمند بهره‌گیری از آموزه‌های قرآنی هستند و این امر باید با تلاش و حمایت‌های مسوولان و توجه بیشتر به فعالیت‌های قرآنی محقق شود.

قره‌شیخلو حضور بیشتر فعالان قرآنی را درزمینه تصمیم‌گیری‌ها و جریان سازی‌ها در کشور را مورد تأکید قرارداد و افزود: جامعه قرآنی باید حضور فعال  در عرصه‌های مختلف جامعه داشته باشد  و در موضوعات مختلف سیاسی و اجتماعی  ورد پیداکرده و اثرگذار باشند.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور  با بیان اینکه جامعه قرآنی آن چنان‌که بایدوشاید زنده نبوده و تجلی ندارد تأکید کرد: فعالان حوزه قرآن به هیچ دنبال تحقق منافع مالی و شخصی نیستند بلکه دغدغه توسعه فعالیت‌های قرآنی را در جامعه دارند و نباید فعالیت در حوزه قرآنی با حوزه‌های دیگر مثلاً مباحث ورزشی مقایسه شود، چراکه مقایسه درستی نیست.

 قره شیخلو گرایش بیشتر مردم به قرآن را مهم‌ترین اولویت و دغدغه فعالان قرآنی عنوان کرد و افزود: باید احساس نیاز در مردم را درزمینه مسائل قرآنی ایجاد کنیم و احساس نیاز درزمینه یادگیری قرآن در جامعه  ایجاد شود تا مردم به این سمت بیاید.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور به یکپارچه‌سازی دوره‌های آموزشی قرآنی  اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون ۵۰ عنوان دوره آموزشی تدوین‌شده که دارای سرفصل‌های مختلفی است.

قره شیخلو  بابیان اینکه فعالیت‌های قرآنی در استان زنجان روند خوبی دارد توسعه وفاق و همدلی در بین فعالان قرانی در این استان را به‌عنوان یک اصل مهم مورد تأکید قرارداد و تصریح کرد:  فعالیت مؤسسات قرآنی در استان زنجان به‌گونه‌ای باشد که در کشور به‌عنوان یک الگو  در کشور مطرح شود تا سایر استان‌ها از  روند فعالیت مؤسسات قرانی این استان بهره‌گیری کنند.