کارگردان فیلم «نقطه کور» اظهار کرد که شرکت نفت به دلیل اینکه خواسته بود در فیلمنامه ورود پیدا کند ولی گروه با این خواسته موافق نبوده، اجازه ساخت «نقطه کور» را بر سکوهای نفتی نداد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی گلستانه کارگردان فیلم «نقطه کور» در نشست رسانه ای سی‌ و چهارمین جشنواره فیلم فجر که صبح امروز ۱۳ بهمن ماه در برج میلاد با حضور نیکی مظفری بازیگر، انسیه جواهرچی طراح صحنه و لباس و مسعود نجفی منتقد جلسه برگزار شد، به دلایل ساخت این فیلم سینمایی اشاره کرد و گفت: بهمن‌ماه سال ۱۳۹۳ مراحل تحقیقاتی این فیلم سینمایی را شروع کردیم. طبق آمار سال ۹۳ در هر ساعت ۱۵ زوج از یکدیگر طلاق می گرفتند اما در سال ۹۴ زمانی که فیلم را کلید زدیم متوجه شدیم که در هر ساعت ۱۹ زوج از یکدیگر جدا می شوند. در واقع در طول یکسال در هر ۴ ساعت، ۴ نفر به جمعیت زوج های مطلقه اضافه شده بودند و این آمار بسیار وحشتناک بود.

وی تاکید کرد: به همین دلیل معتقدم بحث خانواده هیچ وقت تمامی ندارد و یک اقیانوس بی‌کران است که باید به جزء جزء روابط افراد در کیان خانواده دقت کرد. به همین دلیل با این مطلب که می گویند فیلم «نقطه کور» تاریخ مصرف دارد، مخالف هستم.

مسعود نجفی منتقد جلسه نیز با بیان این مطلب که پرداخت به موضوعات خانواده در سینما جا برای کار دارد، گفت: همانطور که مهدی گلستانه در صحبت های خود اشاره کرد، بحث خانواده از اهمیت بسیاری برخوردار است و هر چقدر فیلم در این حوزه ساخته شود، به نظر من کم است.

مهدی گلستانه تاکید کرد: ذائقه شخصی من ساخت فیلم در حوزه درام اجتماعی است و دوست دارم مجموع درام های اجتماعی را در بستر خانواده تعریف کنم به همین دلیل بود که سراغ موضوع طلاق رفتم چرا که بخش عمده ای از مباحث مربوط به طلاق بر اساس منیت های زوج اتفاق می افتد و وقتی ریشه یابی می کنیم متوجه می شویم مشکل اساسی با یکدیگر نداشته اند. به همین دلیل دوست داشتم در این فیلم فرهنگ عذرخواهی را بیان کنم و بگویم که هر یک از ما انسان ها نیاز به روانشناس و مشاوره داریم.

نیکی مظفری بازیگر این فیلم سینمایی درباره حضور خود در فیلم «نقطه کور» گفت: من کار خود را از تئاتر شروع کردم و پس از آن به دعوت مهدی گلستانه پذیرفتم نقش «نرگس» را بازی کنم. یکی از جذابیت های «نقطه کور»، فیلمنامه اثر بود. فیلمنامه‌ای که به درد جامعه امروز ما می خورد و خوشحالم که در این فیلم حضور دارم.

مهدی گلستانه در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به فیلمنامه اولیه این فیلم سینمایی گفت: در فیلمنامه اولیه می خواستیم مشخصاً روی سکوهای نفتی فیلمبرداری داشته باشیم اما شرکت نفت بالای ۴ ماه گروه فیلمبرداری را معطل نگهداشت و اجازه ورود به سکوهای نفتی را نمی داد.

وی ادامه داد: درواقع یکی از خواسته های شرکت نفت، این بود که به فیلمنامه ورود پیدا کند و ما را به سمت ساخت فیلم سفارشی هدایت کند که من به شخصه زیر بار نرفتم. تنها درخواست من این بود که روی سکوهای نفتی فیلم بسازیم بنابراین پول و امتیاز ویژه ای از آنها نمی‌خواستیم ولی متاسفانه به نتیجه نرسیدیم. واقعیت این است که اگر ما می خواستیم به روشی که شرکت نفت از ما می خواست پیش برویم، یا باید به بابک زنجانی می چسبیدیم که بخشی از بدهی هایمان را بدهد یا داستان سفارشی می ساختیم.

وی در پایان صحبت های خود افزود: خوشحالم که فیلمی با موضوع خانواده ساختم و امیدوارم این فیلم در اکران عمومی مورد توجه و قضاوت عامه مردم قرار گیرد.