به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن قنبری شامگاه چهارشنبه در مراسم اختتامیه بیست و یکمین دوره جشنواره قرآن و حدیث طلاب غیر ایرانی که با حضور لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، آیت الله حسینی بوشهری و تعدادی از اساتید حوزه در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: در جامعه المصطفی بیش از ۱۵۰ رشته تحصیلی وجود دارد که جهتگیری در تمامی این رشتهها قرآنی و حدیثی است.
وی اضافه کرد: برخی رشتهها مانند علوم قرآن و حدیث مستقیماً قرآنی و حدیثی است اما برخی رشتههای علوم عقلی و انسانی که مستقیماً هم مرتبط با قرآن و حدیث نیستند جهتگیری آنان را به این سمت بردهایم.
معاون آموزشی جامعه المصطفی(ص) با بیان اینکه قرآن و معارف اهل بیت بر روی عقلانیت دینی تأکید زیادی دارند افزود: امروز نهضت قرآنی در جامعه المصطفی به صورت عالمانه و نظاممند رو به پیش است و برای همه سطوح آموزشی بهگونهای برنامهریزی شده است که همه طلاب از سطح مقدماتی تا تکمیلی از قرآن فاصله نگیرند.
معاون آموزش جامعه المصطفی از ایجاد چند رشته جدید قرآنی در مقاطع مختلف خبر داد و اضافه کرد: مباحث علوم قرآنی و تفسیری و حدیثی در سال تحصیلی گذشته، از دوره کارشناسی تا سطح ۵ وجود داشته و ۴ رشته دیگر نیز اضافه کردهایم.
وی اظهار داشت: برای ایجاد نهضت قرآنی و حفظ رویکرد آموزشی با محوریت قرآن، ۲۵ متن درسی در حال تدوین است و ۸ کتاب به زبانهای مختلف چاپ شده است.
حجت الاسلام قنبری، تولید بیش از هزار و ۳۰۰ پایان نامه قرآنی و حدیثی را از افتخارات این مجموعه دانست و گفت: در سطح کارشناسی ۳۹۲ پایان نامه، در مقطع ارشد ۸۱۷، در سطح چهار، ۱۷ پایان نامه و در دکتری نیز یک پایان نامه داریم.
وی ادامه داد: سیستم آموزشی جامعه المصطفی شامل حضوری و مجازی است که آموزش مجازی رو به توسعه است و رشته علوم قرآن و حدیث به چهار زبان آموزش داده میشود.
معاون آموزشی جامعه المصطفی(ص)، راهاندازی وب سایت شهر مجازی قرآن را از دیگر فعالیتهای معاونت آموزش جامعه المصطفی دانست و تأکید کرد: جامعه المصطفی بیش از صد هزار طلبه را از سراسر دنیا به سوی معارف قرآن و اهل بیت دعوت کرده است و امروز وظیفه سنگینی بر دوش همه کسانی است که در این نهاد مبارک وابسته به حوزه تحصیل و تدریس میکنند.