وزرای امورخارجه اتحادیه اروپا در نشست امروز خود درباره موضوع پناهجویان به بحث می پردازند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو آلمان، «فرانک- والتر اشتاین‌مایر» وزیر امور خارجه آلمان در دیدار با همتایان مقدونیه‌ای، صربستانی و ترکیه‌ای خود در آمستردام درباره آخرین وضعیت پناهجویان به اروپا رایزنی کرد.

براساس گزارش اعلام شده وزرای امورخارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار است در نشست امروز خود درباره موضوع پناهجویان و آخرین اقدامات و راهکارها در این باره به گفتگو بپردازند.

این در حالی است که اتریش پیشنهادهای جدیدی برای حل مسئله موجود ارائه داد. اتریش به همراه آلمان و سوئد بیشترین تعداد مهاجران را در اروپا پذیرفته‌اند و امکان دارد برای تامین امنیت مرزها به این مناطق نیروی نظامی اعزام کنند.

«سباستین کورتس» وزیر امور خارجه اتریش در اینبار اظهار داشت: این کشورها و کشورهای حوزه بالکان آمادگی دارند تا میزان پذیرش مهاجران را کاهش دهند و با حتی متوقف کنند.