سید فتح الله هاشم نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اهوازی ها همواره سخاوت را تمام و کمال در جشنواره های غذایی به نمایش گذاشتند، اظهار کرد: مثل جشنواره های قبلی این جشنواره هم با استقبال گرم و پرشور مردم نیکوکار و خیر اهواز روبرو شد.
وی افزود: در این جشنواره ۱۶۰ نفر از شهروندان اهوازی به عنوان غرفه دار حضور داشتند که با پخت غذاهای خانگی و فروش آن در غرفه های جشنواره سهم خود را در انجام کار خیر ادا کردند.
رئیس جمعیت هلال احمر اهواز تصریح کرد: هدف اصلی جشنواره جمع آوری وجوه حاصل از فروش غذاها برای کمک به بیماران صعب العلاج به ویژه کودکان سرطانی است و مبالغ حاصل از این جشنواره در قالب طرحی به نام نوید سلامتی واریز می شود که طی این طرح در قبال اخذ مدارک و تأیید پزشک معتمد جمعیت به بیماران اختصاص داده می شود.
جشنواره های خیریه بستر مشارکت مردم
هاشم نژاد با بیان اینکه اهوازی برای این جشنواره هم سنگ تمام گذاشتند، اضافه کرد: در این جشنواره که طی دو روز پنجشنبه و جمعه برگزار شد در مجموع ۴۲۰ میلیون ریال کمک مالی برای درمان بیماران صعب العلاج جمع آوری شد.
وی ادامه داد: در مجموع کمک هایی که تاکنون در قالب پنج جشنواره قبلی جمع آوری شده یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده و در جشنواره ششم هم ۴۲۰ میلیون ریال جمع آوری شد که روی هم رفته یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون ریال در ۶ جشنواره خیریه فروش غذا به نفع بیماران خاص می شود.
رئیس جمعیت هلال احمر اهواز گفت: ما در جمعیت دو هدف را دنبال می کنیم که یکی تسکین آلام بشری و احترام به انسان ها است که این دو مقوله در قالب جشنواره خیریه غذا محقق می شود و هدف دوم بخش داوطلب محوری و افزایش مشارکت مردم است.
هاشم نژاد با بیان اینکه جشنواره فروش غذای خیریه بستری برای مشارکت و حضور مردم در انجام کار خیر است، گفت: هلال احمر در این جشنواره کار خاصی انجام نمی دهد و کار اصلی را مردم انجام می دهند و بار اصلی هم به دوش مردم نیکوکار است.
به گفته رئیس جمعیت هلال احمر اهواز جشنواره خیریه فروش غذا ویترینی برای کمک همنوع است و نقش مهمی در افزایش مشارکت های مردمی و شهروندمداری دارد.
وی عنوان کرد: برای تأمین هزینه های سنگین درمان بیماران خاص و سرطانی باید به سمت روش های جدید برویم که برگزاری جشنواره های خیریه فروش غذا یکی از این روش ها است.