به گزارش خبرگزاری مهر، محمدقاسم پناهي با اشاره به اينکه رونق صنعت با تکيه بر توليد داخلي همواره دغدغه اصلي همه مسئولان نظام بودهاست، گفت: درنظر گرفتن تسهيلات و مزاياي مالياتي از سوي قانونگذار در آخرين اصلاحيه قانون مالياتهاي مستقيم از مهمترين اقداماتي است که سازمان امور مالياتي در جهت حمايت از توليدکنندگان داخلي به انجام رسانده است.
وي با بيان اينکه تامين مالي پروژهها و سرمايه در گردش واحدهاي توليدي همواره يکي از دغدغههاي اصلي توليدکنندگان بودهاست، از روش جديد براي تامين مالي همراه با معافيت مالياتي خبرداد و افزود: علاوه بر تامين مالي از طريق سيستم بانکي و بازار سرمايه، در اصلاحيه قانون مالياتهاي مستقيم روش ديگري تدوين شده است که بر اساس آن بنگاههاي توليدي ميتوانند از مشارکت اشخاص حقيقي و حقوقي براي تامين مالي پروژهها و سرمايه در گردش استفادهکنند.
قائم مقام سازمان امور مالياتي کشور اظهارداشت: براساس ماده ۱۳۸ مکرر اصلاحيه قانون مالياتهاي مستقيم، آورده نقدي اشخاص براي تامين مالي پروژه، طرح و سرمايه در گردش بنگاههاي توليدي، معادل حداقل سود مورد انتظار عقود مشارکتي از پرداخت ماليات بر درآمد معاف ميشود و براي پرداختکننده سود نيز معادل سود پرداختي مذکور به عنوان هزينه قابل قبول مالياتي تلقي ميشود.
وي در خصوص شرط برخورداري از اين معافيت مالياتي، تصريحکرد: استفادهکننده از اين معافيت مالياتي نبايد تا دو سال آورده نقدي را از بنگاه توليدي خارج کند.
پناهي با اشاره به اينکه هدف قانونگذار از اين روش کاهش فشار تامين مالي از بانکها و بازار سرمايه و کمک به رونق توليد است، خاطرنشان کرد: با اين تدبيري که در قانون ايجاد شده، اميدواريم از اول سال ۹۵ به بعد بنگاههاي توليدي مشکلات کمتري در تامين منابع مالي داشتهباشند.