به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حاجیانزاده، یکی از مهمترین فعالیتهای کانون پرورش فکری را تقویت سنت قصهگویی دانست و افزود: قصه، بهترین روش برای انتقال مفاهیم و موضوعات مختلف به کودکان است و همواره قصه و تقویت سنت قصهگویی، یکی از مهمترین فعالیتهای کانون پرورش فکری بوده است.
او در پاسخ به اینکه چند سالی است که مدیریت کانون پرورش فکری و معاونت فرهنگی آن از شکلگیری باشگاه قصهگویی خبر میدهند و هنوز این اتفاق نیفتاده گفت: مدتی فعالیت ما متوقف شده بود اما این پرونده دوباره به جریان افتاده و ما منتظر دریافت مجوز از سوی وزارت کشور هستیم.
به گفته حاجیانزاده، راهاندازی باشگاه قصهگویان کانون، موجب ترویج قصهگویی در جامعه میشود و در حال حاضر آنچه اهمیت دارد این است که وزارت کشور به انجمن قصهگویان مجوز دهد و این نهاد، رسمیت پیدا کند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری معتقد است: قصه هیچوقت تمام نمیشود و تاریخ مصرف ندارد؛ چون ابزار قصهگویی زبان است و زبان زنده است و خود را به روز میکند، پس قصه هم خواه ناخواه خود را با جامعهای که در آن مگفته و خوانده میشود، هماهنگ میکند و این خاصیت قصه است.
حاجیانزاده به ضرورت آموزش قصه به پدر و مادرها اشاره و بیان کرد: روزگاری پدران و مادران ما برای ما قصه میگفتند و بسیاری از مفاهیم را از طریق قصهگویی به ما منتقل میکردند اما امروز این سنت فراموش شده و ما در پی تقویت سنت قصهگویی در میان خانوادهها هستیم چراکه پدر و مادرها باید قصهگویی بدانند و چندان نمیدانند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: امیدوارم وزارت کشور، همکاریهای لازم را جهت صدور مجوز برای راهاندازی باشگاه قصهگویی با ما داشته باشد. اما زمان دقیق راهاندازی باشگاه مشخص نیست و من نمیتوان قول درست و دقیقی بدهم.