خرم آباد - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: وظیفه دانشگاه علمی کاربردی بعد از ابلاغ برنامه ششم بررسی صلاحیت حرفه ای مشاغل و آموزش مهارت برای کسب این صلاحیت حرفه ای است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید محمدزاده ظهر سه شنبه در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی لرستان هدف اصلی این دانشگاه را ارائه آموزش های مهارتی و کاربردی به دانشجویان دانست و اظهار داشت: دانشگاه علمی کابردی توانسته است با پذیرش دانشجو و شاغلان سطح مهارت آنان را ارتقاء دهد.

وی با اشاره به نامگذاری دانشگاه علمی کاربردی به دانشگاه کارآفرین یا نسل سوم عنوان کرد: فارغ التحصیلان این دانشگاه در قبال آموزش هایی که فرا گرفته اند باید بتوانند شغل ایجاد کرده و آن را تبدیل به ثروت کنند و زمینه اشتغال خود و دیگر افراد را فراهم کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان بیان داشت: در کشورهای توسعه یافته و صنعتی نظام تبدیل دانشگاه به ایجاد ثروت از سال های گذشته اجرا می شود و می توان گفت امروز علمی مفید است که در اختیار جامعه باشد لذا دانشگاه علمی کابردی نیز به دنبال رسیدن به این موضوع است.

محمدزاده با اشاره به اینکه در اسناد بالا دستی و ابلاغیه ۳۶۹ بر اجرای آموزش های بین سطوح و پودمان های مقطع دار تاکید شده است، ادامه داد: پودمان های مقطع دار سبب می شود کسب مهارت در دانشجویان نهادینه شده و مهارت شاغلان نیز به روزرسانی شود.

رشد پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی لرستان

وی تاکید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را بر مهارت آموزی، کارآفرینی و جلوگیری از مدرک گرایی در دانشگاه ها دانست و گفت: دانشگاه علمی کاربردی بعد از ابلاغ برنامه ششم بحث صلاحیت حرفه ای را در دستور کار قرار خواهد داد زیرا صلاحیت حرفه ای باعث افزایش کیفیت کار همراه با تجربه، مهارت و دقت خواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان یادآور شد: وظیفه دانشگاه علمی کاربردی بعد از ابلاغ برنامه ششم بررسی صلاحیت حرفه ای مشاغل و آموزش مهارت برای کسب این صلاحیت حرفه ای است.

محمدزاده نداشتن مهارت و وجود افراد بیکار را یکی از مشکلات عمده فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست و بیان داشت: اکنون دانشگاه های نظری به این سمت گرایش پیدا کرده اند که فارغ التحصیلان خود را وارد بازار کار کنند و با توجه به اینکه دانشگاه علمی کابردی بحث مهارت دانشجویان را پیگیری می کند بهترین زمینه برای برطرف کردن این نقیصه است.

وی با بیان اینکه رمز اتحاد ملت قانون گرایی است، عنوان کرد: در بحث انتخابات همه مردم باید نسبت به قانون تمکین کنند تا به شان و منزلت نظام خدشه ای وارد نشده و همچنین با ایجاد فضای نشاط و امید باید زمینه حضور همه طیف ها و گروه ها در انتخابات فراهم شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان به رشد پذیرش دانشجو در این دانشگاه در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: این دانشگاه با داشتن بالغ بر ۲۶ هزار دانشجو دارای دو هزار و ۵۰۰ مدرس و ۳۲ مرکز دانشگاهی در سطح استان است.