تلفات جاده اي كشور در ايام تعطيلات نوروز امسال نسبت به سال گذشته 10 درصد كاهش يافت .

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در استان مركزي ، مصطفي پورمحمدي در حاشيه بازديد از پليس راه تهران - ساوه  در جمع خبرنگاران افزود: اين در حالي است كه ميزان تردد در جاده هاي كشور در نوروز امسال نسبت به سال گذشته 30 درصد افزايش داشت .

 

وي تلفات جاني تصادفات ايام نوروز امسال را تا كنون 50 تن عنوان كرد و گفت: ايام نوروز سال گذشته بيش از يك هزارو 500 نفر كشته و زخمي بر جاي گذاشت.

 

وزير كشور كاهش ناهنجار يها در كشور را 6 درصد اعلام كرد و اظهار داشت: جرايم نيز با كاهش 20 درصدي مواجه است.

 

وي پيگيري مسئله كشته شدن هموطنان سيستان بلوچستاني در اواخر سال گذشته را از مسائل مهم دولت خواند و گفت: ساماندهي مسائل امنيتي منطقه فوق از برنامه هاي جدي دولت است و  به زودي شاهد تقويت امنيت در اين منطقه خواهيم بود.

 

به گزارش مهر ، وزير كشور در پي سركشي از محورهاي پرتردد كشور امروز از آزاد راه تهران - ساوه  كه از محورهاي پرتردد كشور به خصوص در ايام نوروز است بازديد كرد.