حسن پيري در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري مهر در زنجان افزود: اين پروژه تحقيقاتي كاملا مستقل از بودجه دولتي و با حمايت بخش خصوصي اجرا مي شود .
وي تصريح كرد: پروژه پژوهشي امين از يك سال قبل توسط گروه تحقيقاتي تابش مركب از 200 كارشناس و مدير اقتصادي آغاز و در قالب 50 تيم تحقيقاتي هدايت شده است و هدايت پروژه هماهنگي تيم هاي تخقيق و ارتباط اعضاي تيم ها از طريق اينترنت انجام مي شود .
رئيس گروه پژوهشي تابش با اشاره به اين كه از آغاز طرح امين بيش از 21 ميليارد ريال هزينه صرف تحقيقات شده است و براي اتمام طرح نيز 20 ميليارد ريال ديگرمورد نياز است، گفت : پروژه پژوهشي امين دروازه ورود جدي سرمايه تخصص و تجربه بخش خصوصي كشور به عرصه اقتصاد روستايي كشور است.
پيري اقتصاد روستا را يكي از منابع مهم و پوياي توليد ثروت در كشور عنوان كرد و افزود: بخش خصوصي به دليل كم توجهي به ارزش اقتصادي روستا فرصتهاي گرانبهايي را از دست داده است .
وي با تاكيد به اين كه ضعف زير ساختي روستاهاي كشور در طول 27 سال گذشته و با سرمايه هنگفت تا حدود زيادي جبران شده و امروز خدمات پايه همچون آب آشاميدني سالم ، برق ،تلفن ، پست ، بهداشت و درمان ، آموزشگاه ، سوخت و اخيرا دفاتر ICT روستايي در اختيار اغلب روستاييان قرار گرفته است ، گفت : اكنون بهترين فرصت براي كار آفريني در روستاها است .
رئيس گروه پژوهشي تابش عزم جدي دولت جديد براي توسعه روستاها توجه به مناطق محروم ، گسترش عدالت و كاهش فاصله زندگي شهري و روستايي را مطلوب دانست و افزود: اكنون كه به مراحل پاياني طرح پژوهشي امين نزديك شده ايم با اطمينان مي توانيم بگوييم برنامه دولت جديد به منظور تقويت همه جانبه كشاورزي ، توجه به كشاورزان و رشد و توسعه اقتصادي روستاها بسيار هوشمندانه است .
وي گفت : بر اساس طرح امين ، بخش خصوصي مي تواند با نظارت عاليه دولت و هماهنگ با وزارتخانه ها و شركت هاي دولتي ، در چهار محور عضويت در شبكه مشاور ، توسعه و خريد و فروش On Line و ايجاد فروشگاههاي مجازي و خوشه اي ، تشكيل مركز اقتصادي در هر روستا و ايجاد شركت هاي تعاوني خدمات رسان همچنين صنايع تبديلي متناسب با هر روستا ، به فعاليت اقتصادي در روستاها بپردازند .
پيري گفت : اين طرح در 4 فاز و طي مدت 4 سال قابل اجراست و مي تواند در پايان اين مدت طراحي شده بيش از 3 ميليون فرصت شغلي در سطح روستاهاي كشور ايجاد كند .
وي استقرار مشاغل توليدي در روستاها و مشاغل خدماتي مرتبط با آن همچون بازرگاني ، حقوق امور اداري و پشتيباني در شهر ها را از جمله مزاياي اجراي اين طرح عنوان كرد .
رئيس گروه پژوهشي تابش ويژگي مهم طرح امين را اهتمام اساسي به بهره وري و حداكثر ارزش افزوده در فعاليت اقتصادي روستايي اعلام كرد و افزود : در پايان چهار سال كه اجراي مراحل مختلف طرح امين كامل مي شود توليد ثروت از محل اين طرح به 15 ميليارد دلار مي رسد .