عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت : آمريكايي ها بايد تعريف درستي از مذاكره در خصوص عراق ارائه دهند و ايران بايد حتما بايد در اين مذاكرات از آمريكا امتيازات هسته اي بگيرد .

حشمت الله فلاحت پيشه در گفتگو با خبرنگار "مهر"، با اشاره به مذاكرات پيش روي ايران و آمريكا در خصوص عراق و تاثير آن بر چالش هسته اي گفت : پيشنهاد اين مذاكره از سوي آمريكا داده شد و بلافاصله اين بحث را مطرح كردند كه اين مذاكره ربطي به مسائل هسته اي ندارد و بيشتر براي حل مسائل آمريكا در عراق است ، در حاليكه نبايد وضع به گونه اي باشد كه ما مشكلات آمريكا را در عراق حل كنيم و آمريكا همچنان در عرصه جهاني براي ما مشكل ساز باشد .

وي تاكيد كرد: بايد به هرميزان كه آمريكايي ها درمورد مساله هسته اي كوتاه مي آيند براي كمك به ثبات عراق و به طورطبيعي به آمريكا كمك كنيم .

نماينده مردم اسلام آباد غرب با بيان اينكه با ورود موضوع هسته اي ايران به شوراي امنيت نفس مذاكرات هسته اي وارد محدوده قدرت شده است گفت : شوراي امنيت محدوده قدرت آمريكا است وكشورهاي ديگر درآن صاحب نقش نيستند براين اساس مي توان گفت تداوم مذاكره با ساير كشورها در اين مقطع زماني بي فايده است  

وي افزود : در شوراي امنيت اگر بتوانند عليه ايران سياست هاي تنبيهي اعمال مي كنند و اگر نتوانند امتياز مي دهند . 

فلاحت پيشه  تصريح كرد در شوراي امنيت صرفا بحث تقابل ايران و امريكا مطرح است و سايركشورها صرفا تابعي از قدرت هستند .

تداوم مذاكره با ساير كشورها به ضرر ايران است و هر نوع مذاكره با طرفهاي ثالث  يعني افزوده شدن به كمك هاي آمريكا

به گفته  اين استاد دانشگاه در رشته روابط بين الملل در اين شرايط كشورهاي اروپايي و روسيه كه نقش دلال را بازي مي كنند صرفا تلاش خواهند كرد امتياز بيشتري ازكشوري كه قدرت كمتري دارد بگيرند و بخشي از آن را به طرف قدرتمند تر بدهند ، به ميزاني كه از ايران باج مي گيرند موقعيتشان نزد آمريكا تقويت خواهد شد .

وي تاكيد كرد بر اين اساس تداوم مذاكره با اين كشورها به ضرر ايران است و هر نوع مذاكره با ساير كشورها يعني افزوده شدن به كمك هاي آمريكا . 

فلاحت پيشه به دوقانون داماتو و هلمز برتون در دوران كلينتون اشاره كرد و گفت : آمريكا قصد دارد از طريق شوراي امنيت اين دو قانون را فراگير كند .