به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، شفيعي سروستاني سخنران پيش از خطبه هاي نماز جمعه تهران با تسليت به مناسبت شهادت حضرت امام حسن عسگري (ع) اظهار داشت: امروز مصادف با سالروز شهادت امام حسن عسگري (ع) و آغاز امامت حضرت ولي عصر (عج) است و گويا همچنان مظلوميت اهل بيت (ع) و به ويژه دوران محصور بودن ائمه دين در سامرا همچنان ادامه دارد و بي گمان اين وقايع انعكاس مظلوميت اهل بيت (ع) است.
وي تصريح كرد: از همين رو است كه مسلمانان و شيعيان همواره تا طلوع خورشيد درخشان امامت از آسمان مغرب حضرت صاحب الزمان مي بايد با جان و دل حارث و نگهبان آموزه هاي ديني باشند و با آمادگي تام و تمام منتظر بمانند و با كوله باري از بصيرت و هوشياري خود را براي هرگونه رويارويي با عوامل كفر و نفاق و ابتذال در اين زمان يا هر زمان ديگر كه لازم است مهيا كنند.
مدير مسئول مجله موعود در باب گفتگو از مهدويت خاطرنشان كرد: فرهنگ مهدوي به دليل چندوجهي بودن از چنان تواني برخوردار است كه اگر همراه با بصيرت به آن مراجعه شود، حلال بسياري از مشكلاتي است كه انسان در عصر حاضر به آن مبتلا است.
وي با بيان اينكه به حقيقت وجهي از اين باور سترگ در انقلاب اسلامي متجلي شد، اظهار داشت: ما يك نمونه ساده از توجه به حقايق موجود در فرهنگ مهدوي را طي 27 سال اخير تجربه كرده ايم و با جان و دل امروز مشاهده مي كنيم تماميت حريت و آزادگي، استقلال و آزادانديشي مردم اين سرزمين را، كه بودن و نحوه زندگي آنان دوره رشك همه مردم جهان است.
سروستاني با اشاره به رويكرد آخرالزمان تصريح كرد: تحقق انقلاب اسلامي و رويكرد جديد به شريعت مهدي باعث شد مستكبرين در جستجوي راز موفقيت انقلاب اسلامي متذكر پتانسيل فرهنگ مهدوي شوند. به طوريكه در اوايل دهه 80 مستكبران و صهيونيست ها با برگزاري نشستي كه در آن به دنبال كشف راز موفقيت شيعيان در اين عصر بودند، راز برتري و اين موفقيت را در توجه شيعيان به موضوع نهضت عاشورايي سرخ امام حسين (ع) و توجه و تذكر به نهضت سبز حضرت مهدي (عج) يافتند.
وي گفت: از آن پس سعي كردند فرصتي بيابند تا از رشد اين مفهوم در ميان شيعيان جلوگيري نمايند به طوريكه طي 25 سال گذشته 25 هزار فرقه شبعه مذهبي تاسيس شده كه عموم آنها توسط اشرار يهود و صهيونيست ها و فراماسونرها تعبيه شده كه بتوانند به نوعي مانع رشد و گسترش نهضتي شوند كه با احياء دين و فرهنگ معنوي راه خلاص جديدي را فرا روي مستضعفان جهان قرار داده است.
سروستاني با بيان اينكه منجي گرايي در غرب در چند موضوع خود را نشان داده است خاطرنشان كرد: رسانه هاي غرب با گرايش به موضوع آخرالزمان تلاش دارند با سوءاستفاده از اين موضوع، گرايش ويژه استكباري خود را به ساكنان جهان امروز تحميل كنند و طي اين همه سال بخش عمده فيلم هاي پرفروش غرب با اين موضوع همراه شده و در دهه 90 از 22 فيلم پر فروش هاليوود، 12 فيلم با موضوع آخرالزمان ارائه شده است.
سروستاني تصريح كرد: وجه ديگري از اين رويكرد غرب را در ادبيات سياسي غرب مي بينم كه تا بيش از اين هيچگاه سياستمداران غربي و آمريكايي ادبيات مذهبي را وارد ادبيات سياسي نمي كردند اما در اين مدت تا آنجا پيش مي روند كه بوش رئيس جمهوري آمريكا خود را به عنوان نماينده خدا در زمين معرفي مي كند و سخن از آغاز جنگ صليبي ميان مسلمانان و غرب مسيحي مي گويد.
مدير مسئول مجله موعود خاطرنشان كرد: مبلغان مسيحي در تبليغات مذهبي خود به گونه اي وارد ميدان شده اند و از موعود گرايي سخن مي گويند كه امروز در غرب شاهد هستيم 1500 شبكه راديويي و تلويزيوني تاسيس شده است.
سروستاني علت رويكرد غرب به مذهب در وجه فرهنگي، سياسي و رسانه اي را محصول مشيت و خواست خدا دانست و گفت: در غرب بحران هاي زيادي وجود دارد كه بحران ايدئولوژي يكي از آنها است. طي دو دهه اخير براي تمام ساكنان غرب اثبات شده هيچ يك از ايدئولوژي هاي موجود راه به جايي نداشته و بشر را از ظلالت نجات نداده است.
وي بحران ديگر موجود در غرب را بحران اخلاقي خواند و تصريح كرد: بحران اخلاقي امروز در غرب ساكنان آن را خسته كرده است. هر يك از ابنيا در زمان خود مبتلا به نوعي آلودگي بودند و امروز شاهد هستيم تمامي بيماري ها و آفت ها و آلودگي ها و انحرافاتي كه طي قرون هاي قبل قومي را مبتلاي بلاي آسماني مي ساخت درغرب است و اين همه بحران غرب را به ستوه آورده است.
سروستاني گفت: غربي ها با شاهد اين فروپاشي ها و بحران ها به صداقت تبع افتادند و همه اين ابتلاها را حاصل خودكامگي و رويگرداني از معنويت دانستند. از اين رو، انعكاس بازگشت شرق اسلامي به حقيقت دين و تلاش مسلمانان و شيعيان براي ايجاد سازمان اجتماعي بر اساس نگرش دين باعث شد تا نوعي بيداري در ميان مردم جهان از جمله مردم غرب اتفاق بيفتد تا آنجا كه آمار نشان مي دهد طي دهه هاي اخير موج گرايش به معنويت به ويژه اسلام جهان غرب را فرا گرفته است.
وي با بيان اينكه محققان غربي راه خلاص و تمدن غرب را در بازگشت به اسلام مي دانند خاطرنشان كرد: رشد رو به تزايد اين گرايش و احياي فرهنگ هاي مذهبي و منجي گرايانه طي دو سه دهه اخير باعث بوده كه با دو رويكرد مواجه باشيم يكي مربوط به مردم ساده و مستضعفي مي شود كه با صميميت به سوي اسلام مي آيند و رويكرد ديگر مستكبراني هستند كه با هر اقدامي از رشد اين مفهوم جلوگيري مي كنند.
وي در پايان فرقه سازي، اجراي پروژه هاي سياسي از جمله طرح خاورميانه بزرگ ، ايجاد جنگ فرهنگي گسترده و سركوب جنبش هاي مذهبي را از جمله اقدامات مستكبران براي جلوگيري از رشد رو به تزايد مهدويت عنوان كرد.