به گزارش خبرگزاري مهر، "حميد مهدوي" با اعلام اين مطلب افزود: تا پايان سال 84 در مجموع 104 شركت، موسسه و هسته فناوري در مركز رشد شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مستقر شدند كه نسبت به سال 83 از رشد 10 درصدي برخوردار بوده است.
وي خاطر نشان كرد: واحدهاي مستقر در مركز رشد شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در زمينه هاي اطلاعات و ارتباطات، ساخت و توليد، شيمي و صنايع شيميايي، بيوتكنولوژي، مديريت و اقتصاد، اتوماسيون، كشاورزي و محيط زيست، مهندسي مواد و متالوزي و ساير گرايش ها فعاليت مي كنند.
مدير پارك ها و مراكز رشد شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اظهار داشت: در زمان حاضر در حدود 800 نفر از فارغ التحصيلان دانشگاهي در مقاطع دكترا، فوق ليسانس و ليسانس در واحدهاي فناوري مستقر در مركز رشد مشغول فعاليت هستند كه نزديك به 50 درصد آنها نيروهاي تمام وقت اين واحدها محسوب مي شوند.
مهدوي افزود: برگزاري دوره هاي مختلف آموزشي و كسب مهارت ها، راهنمايي براي ثبت اختراع، ارائه خدمات كارگاهي و آزمايشگاهي و ارائه حمايت هاي مالي در قالب اعتبارات تحقيقاتي و خدماتي از جمله تسهيلات در نظر گرفته شده براي هسته ها و موسسات مستقر در مراكز رشد شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان است.
وي با اشاره به خريداري بانك اطلاعاتي معتبر "ثبت اختراع" در سال 84 گفت: كليه واحدهاي فناوري مستقر در مركز رشد شهرك علمي مي توانند از طريق اين بانك اطلاعاتي با انواع اختراعات ثبت شده در دنيا آشنا شوند و از اطلاعات تكنولوژيك موجود در اسناد ثبت شده استفاده كنند.
به گزارش "مهر"، مركز رشد واحدهاي فناوري شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان از سال 1380 در راستاي ايجاد زير ساخت حمايتي براي ايجاد و توسعه شركت هاي خدمات مهندسي و واحدهاي فناوري دانش محور نسبت به پذيرش و ارائه تسهيلات و امكانات به موسسات و شركت هاي فناور اقدام كرده است.