مجيد نديري، مدير راديو ورزش، در گفت وگو با خبرگزاري "مهر"، در باره جايگاه راديو گفت : " به نظرم راديو جايگاه خوبي ميان شنوندگان دارد. مسوولان صدا هم در اين سالها تلاش كرده اند كه با تعدد شبكه هاي راديويي و تخصصي كردن هر يك از اين شبكه ها و ايجاد فضاي جديد، نياز و رضايت شنوندگان را كسب كنند، حتي با وجود مدرن شدن رسانه ها و اينترنت و رقابت زيادي كه ميان رسانه ها حاكم است، اما راديو جايگاه خود را حفظ كرده است."
وي افزود: "آمار هم نشان مي دهد كه راديو هنوز مخاطبان خود را دارد. به عنوان نمونه نظرسنجي هاي سيما نشان داده كه بالاي 90 درصد از مردم شنونده راديو ورزش هستند. ما در راديو ورزش سعي مي كنيم مسابقات ورزشي را پوشش مناسب خبري دهيم تا شنوندگان در هر زمان اطلاعات لازم از مسابقه مربوطه را از اين شبكه راديويي كسب كنند. در واقع ماهيت راديو به گونه اي است كه شنونده هاي خاص خودش را دارد."
مدير راديو ورزش با اشاره به يكي از نقايص راديو گفت: " تلويزيون جذابيت تصويري براي بينندگان دارد و مخاطبان با بهترين كيفيت برنامه هاي اين رسانه را دريافت مي كنند، اما شنونده ها در راديو تنها با صدا روبرو هستند. بنابراين بايد كيفيت صدا مناسب باشد، اما برخي از شهرها به دليل كم قدرت بودن فرستنده ها صداي مناسبي از راديو دريافت نمي كنند. در مجموع حجم پوشش در همه نقاط يكسان نيست. همچنين فرستنده هاي راديويي بايد ديجيتالي شوند. بخش فني نياز به تجهيزات مناسب تري دارد. البته مجلس اعتباري در اين زمينه در نظر گرفته است و ما اميدواريم كه بخش فني مجهز شود."
وي درباره اينكه برگزاري جشنواره هاي راديويي در معرفي راديو تا چه حد موثر است؟ گفت: " جشنواره ها عرصه رقابت حرفه اي ها است و انگيزه همكاران برنامه ساز را تقويت مي كند. همچنين در اين جشنواره ها ذائقه شنونده ها هم مشخص مي شود كه از راديو چه انتظاراتي دارند تا برنامه هايي متناسب با سلايق مردم بسازيم. از سوي ديگر امسال اين جشنواره به صورت بين المللي برگزار مي شود. مسلماً اين امر به معرفي برنامه هاي راديويي ايران كمك مي كند."