محمدرضا شهبازي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، در مورد فعاليت شوراي ملي سالمندان افزود: اين شورا بر اساس مصوبه هيات دولت در اوايل سال 83 تشكيل شد. جلسات شورا قرار بود هر 3 ماه يك بار با حضور اعضا و هر 6 ماه يك بار در صورت لزوم در حضور رئيس جمهوري برگزار شود اما تنها در اوايل سال گذشته يك جلسه برگزار و آئين نامه داخلي شوراي ملي سالمندان به تصويب رسيد و پس از آن به دليل تغيير دولت ، جلسه اي تشكيل نشد.
وي خاطر نشان كرد: با توجه به مشكلات مختلف سالمندان و به مظور ارائه راهكار و سياست هاي اجرايي براي حل اين مشكلات ، با تلاش و پيگيريهاي صورت گرفته ، اوايل هفته آينده با حضور 15 ارگان و وزارتخانه مرتبط در امور سالمندان در وزارت رفاه و تامين اجتماعي برگزار خواهد شد.
مديركل دفتر امور سالمندان بهزيستي تاكيد كرد: در اين جلسه سياست گذاري هاي كلان در ارتباط با امور سالمندان تدوين مي شود و پس از آن 5 كميته تخصصي درمان و توانبخشي ، ورزشي و سياحتي ، فرهنگي و اجتماعي ، آموزشي و پژوهشي و بهداشت و پيشگيري ، طرحهاي مصوب را پيگيري و در جهت اجرايي شدن آنها اقدام مي كنند.
شهبازي با اشاره به اينكه 8/6 درصد جمعيت كشور را سالمندان تشكيل مي دهند ، گفت: هم اكنون حدود 4 ميليون و 600 هزار نفر سالمند در جامعه زندگي مي كنند كه اكثر اين افراد با مشكلات فراواني مواجه هستند. بنابراين يك سازمان به تنهايي نمي تواند مشكلات آنان را برطرف كند ، به همين دليل شوراي ملي سالمندان به منظور هماهنگ كردن وظايف دستگاههاي مختلف در امور سالمندان ، تشكيل شده است .
وي افزود: بر اساس تجربيات گذشته ، فعاليت شوارهاي اين چنيني موفق نبوده است اما با توجه به اهداف دولت جديد ، اميدواريم شوراي ملي سالمندان بتواند با تدوين برنامه ها و طرحهاي جديد ، از پديده حجيم سالمندي كه در آينده اي نزديك با آن مواجه خواهيم شد ، جلوگيري كند تا اين امر به يك معضل اجتماعي تبديل نشود.