محمد عمر داودزي سفير افغانستان امروز با دكتر حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي ديدار و در خصوص تعميق و بسط روابط دوجانبه و منطقه اي بحث و تبادل نظر به عمل آورد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل ازاداره اخبار و رسانه هاي گروهي مجلس شوراي اسلامي، حداد عادل با اشاره به مشتركات دو كشور و روابط خوب دو ملت در طول تاريخ گفت: آنچه در حال حاضر در درجه اول اهميت براي ما قرار دارد امنيت، ثبات و بازسازي افغانستان است و هرچه در تشكيل دولت جديد موفقيت حاصل و حاكميت دولت بيشتر شود، خوشحال تر خواهيم شد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي زبان و ادبيات فارسي را يكي از نقاط مشترك دو كشور برشمرد و ابراز اميدواري كرد در ترويج و آموزش آن همت كافي بكار گرفته شود.

حداد عادل با اشاره به ظرفيت هاي بالاي جمهوري اسلامي ايران در توليد كالاهاي مختلف با كيفيت مطلوب آمادگي كشورمان را براي توسعه روابط تجاري اعلام كرد و آن را با شرايط مناسب موجود و مسافت نزديك به نفع مردم افغانستان دانست.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به پيشرفتهاي علمي جمهوري اسلامي ايران خاطرنشان كرد: هر پيشرفتي كه در جمهوري اسلامي ايران حاصل مي شود متعلق به جهان اسلام است.

وي نقش مجالس را دردو كشورمهم ارزيابي كرد وضمن اعلام آمادگي مجلس شوراي اسلامي براي تشكيل گروه دوستي پارلماني گفت : ما مي توانيم تجربيات پارلماني يكصد ساله خود خصوصا در 27 سال پس از انقلاب اسلامي را در زمينه  قانونگذاري و آموزش كادر اداري در اختيار مجالس افغانستان قرار دهيم.

حداد عادل درپايان ضمن آمادگي كشورمان براي گسترش روابط درتمام زمينه ها از آقايان يونس قانوني و مجددي روساي مجالس افغانستان براي بازديد از ايران دعوت بعمل آورد.

محمد عمر داودزي سفيرافغانستان درتهران هم با تشكرازحمايتهاي جمهوري اسلامي ايران درگذشته وحال گفت : روابط دو كشور بسيار دوستانه و متعلق به گذشته، حال و آينده است.

وي گسترش مبادلات تجاري بين دوكشوررا با توجه به زمينه هاي مساعد وكم شدن مواضع به نفع دوملت دانست. سفير افغانستان روابط فرهنگي دو كشور را مهم توصيف كرد و تحصيل دانشجويان افغان در كشورمان را براي كابل بسيار ارزنده خواند.

محمد عمرداودزي پيشرفت جمهوري اسلامي ايران دردستيابي به فن آوري صلح آميز هسته اي را به رئيس مجلس شوراي اسلامي تبريك گفت و اين دستاورد را متعلق به جهان اسلام دانست.

وي در پايان خواستار سفر مقامات اجرايي و پارلماني دو كشور شد و آن را عامل مهمي در توسعه روابط دو جانبه برشمرد.