اركستر سمفونيك تهران به رهبري " نادر مشايخي" از هفته آينده تمرينات خود را آغاز خواهد كرد . با اينكه برخي از اعضاي شوراي سياستگذاري از انتخاب مشايخي به عنوان رهبر ثابت اظهار بي اطلاعي مي كنند اما دفتر موسيقي اعلام كرده است كه اين تصميم بعد از تشكيل جلسه شوراي سياستگذاري و با حضور رييس دفتر امور موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گرفته شده است .

 نادر مشايخي كه به تازگي رهبري اركستر سمفونيك تهران را به عهده گرفته است در گفتگو با خبر نگار موسيقي مهرگفت : اركستر سمفونيك تهران از قابليت هاي بالقوه فراواني برخوردار است كه مي تواند از اين توانايي ها بيشتر بهره ببرد.

وي در ادامه افزود : اين اركستر مي تواند اركستر خوبي باشد ،به شرط اينكه اعضاي آن بخواهندو متوليان توجه بيشتري نسبت به آن داشته باشند.

مشايخي كه به تازگي به ايران بازگشته است درخصوص برنامه هاي آينده اركستر سمفونيك تهران گفت : يك برنامه دو ساله تنظيم كرده ام كه ازپايان فصل تابستان به اتفاق اعضاي اركسترآن را پي خواهيم گرفت .

رهبر اركستر سمفونيك تهران درباره برنامه هاي اين اركستر درفاصله زماني ارديبهشت تا پايان شهريور،گفت : در اين فاصله زماني كنسرتهايي در ايران خواهيم داشت كه تمريناتش را ازروزهاي آتي شروع خواهيم كرد.علاوه بر آن در جشنواره اي در كشور آلمان حضور پيدا مي كنيم .اميد وارم با تمرينات مستمر بتوانيم حضوري مناسب در اين جشنواره داشته باشيم.

نادر مشايخي در پايان گفت : اركستر سمفونيك تهران روزهاي خوبي را پيش رو خواهد داشت.