دكتر قطبالدين صادقي در گفتگو با خبرگزاري "مهر" درباره نوع نظارت بر تئاتر گفت: "مسئولان بايد حامي هنرمندان باشند نه هادي آنها. من معتقدم هنرمندان آگاه، بالغ و دانا هستند و از هويت ملي كشورشان اطلاع دارند و مي دانند چگونه بايد كار كنند. نظارت بر تئاتر هنرمند را خسته و دلزده ميكند، جلو خلاقيت او را ميگيرد و موجب از بين رفتن امنيت شغلي ميشود."
اين كارگردان تئاتر ضمن غيرفرهنگي دانستن روش سانسور و مميزي در تئاتر افزود: "مسئولان ما بايد بدانند كه مقوله فرهنگ و هنر كمي پيچيده، فردي و توأم با خلاقيت است و نمي توان براي خلاقيت چارچوب گذاشت."
وي خاطرنشان كرد: "هنر پيچيده تر از بخشنامه هاي اداري است كه براي قند، شكر و حواله ها صادر مي شود. سرچشمه هنر اشراق است و هنرمند گاه خودش هم نمي داند دارد چه مي كند. همه چيز در عالم هنر نامتناهي و بي كران است و در قالب و چارچوب نمي گنجد. همه هنرمندان با مصالح كشور و شرايط اجتماعي خود آگاه هستند، اما زبان گفتن آنها با هم فرق دارد. به نظر من مسئولان بايد به اين تفاوت ها احترام بگذارند."
اين كارگردان كه نمايش "عكس يادگاري" وي سال گذشته مجوز اجراي عمومي نگرفت و با مشكلات زيادي مواجه شد، افزو.د: "هيچ هنرمندي نمي تواند با يك اجراي تئاتر در يك سالن كوچك براندازي كند."
دكتر صادقي همچنين درباره اولويت بندي موضوعي در تئاتر گفت: "توجه به نمايشنامه نويسي ايراني خوب است، اما من اعتقادي به سفارش ندارم. ذهنيت يك هنرمند پيچيده تر از آن است كه بتوان براي توليد يك اثر هنري به او سفارش موضوع داد و خلاقيت برابر با آزادي است."
كارگردان "عادلها" ادامه داد: "عده اي از هنرمندان مي توانند سفارشي كار كنند، اما عده اي ديگر نه. بايد به آن دسته از هنرمندان كه مي توانند سفارشي كار كنند سفارش موضوع داد و بقيه را آزاد گذاشت، زيرا وحدت در كثرت و تنوع است."