به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "بهرام عين اللهي" در نشست معاونين و مسئولين برگزاري آزمون ارتقاء دستياري سال تحصيلي جاري كه 7 تير ماه برگزار شد، با بيان اين مطلب افزود: آزمون ارتقاء دستياري براي نخستين بار است كه به دانشگاه ها واگذار شده و به همين دليل از اهميت زيادي برخوردار است و مسئولان دانشگاه بايد در زمان آزمون به طور كامل حضور داشته باشند. آزمون رأس ساعت 9 در همه دانشگاه ها بايد به طور همزمان برگزار شود و دستياران تا 15 دقيقه بعد از شروع آزمون حق ورود به جلسه را دارند.
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي اظهار داشت: سيستم طراحي سئوالات در دانشگاه ها شامل طراحي علمي و امنيتي است. در حال حاضر در طراحي علمي دانشگاه ها از توانمندي خوبي برخوردار هستند و در خصوص بحث امنيتي نيز دانشگاه ها بايد به شدت از آزمون مراقبت كنند تا امكان ارتباط دستياران به سئوالات وجود نداشته باشد، زيرا اگر مشكلي بوجود بيايد متوجه دانشگاه ها خواهد بود.
وي افزود: چك ليست وظايف كلي مسئولين كميته امتحانات تهيه شده است و اين مسئولين بايد با شركت در جلسات توجهيي نسبت به روند اجرايي برگزاري آزمون آگاهي كامل داشته باشند.
"عين اللهي" خاطرنشان كرد: دريافت سئوالات بايد روال امنيتي و علمي خود را بدرستي طي كند و دفترچه سئوالات در محيط قرنطينه چاپ و تكثير شود.
وي تأكيد كرد: مسئولين برگزاري آزمون در دانشگاه ها با ستاد آزمون مستقر وزارت بهداشت ارتباط كامل داشته باشند و صورت جلسات تمام مراحل برگزاري آزمون را تكميل كنند.
وي با تشريح وظايف آموزش باليني دانشگاه در برگزاري آزمون ارتقاء دستياري گفت: تعيين تعداد مراقبين كه مورد اعتماد و وثوق باشند و اطلاع رساني مناسب به داوطلبين و تغييرات احتمالي، پذيرايي از داوطلبين، رعايت مسايل امنيتي، ممانعت از ورود وسايل غيرضروري از جمله موبايل و كتاب و زمان بندي توزيع و دريافت برگه آزمون از جمله اين وظايف است.
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي تأكيد كرد : هرگونه مشكلي در زمينه مسائل علمي و تايپي در سئوالات پس از امتحان رسيدگي مي شود و اساتيد حق پاسخگويي به اين مشكلات را ندارند.