به گزارش مهر، در اين نشست تخصصي ، محمد رضا بايرامي - نويسنده ، گفت : به نظر مي رسد براي ادبيات دفاع مقدس هنوز پارامتر مشخصي تعيين نشده است و هنوز در داخل تكليف ما روشن نشده است . هر گاه جنگ رخ مي دهد، نمودهاي آن در همه كشورها به هر گونه اي خود را نشان مي دهند. اما جزئيات هستند كه به يك جنگ مزيت ميدهند. براي جهاني شدن ادبيات بايد به سمت آنچه مردم خواستار آن هستند پيش برويم .
نويسنده " پل معلق " تصريح كرد : متاسفانه برخي از نويسندگان ما فكر مي كنند براي جهاني شدن بايد در آثار خود مليت و جغرافياي سرزميني را ناديده بگيريم ، اما مشكل اصلي ما از همين جا آغاز مي شود و جهاني شدن ادبيات با آن چه اين نويسندگان فكر مي كنند بسيار متفاوت است.
احمدزاده نيز در ادامه گفت: پس از گذشت 27 سال هنوز تعريف دقيقي از قهرمان داستان نداريم يكي از اعتبارات جنگ اخلاقيات بود كه تاكنون در آثار ادبيات دفاع مقدس آن گونه كه بايد به اين مسائل پرداخته نشده است و بايد نويسندگان ما از سطحي نگري به سمت جدي گرفتن مسائل و عميق شدن در آنها پيش بروند.
در ادامه رضا اميرخاني - مدير انجمن قلم ايران تصريح كرد : نويسندگان ما بايد شرايط جهاني شدن ادبيات را فراهم كنند و نويسندگان و شاعران بايد آثاري را خلق كنند كه در جهان حرفي براي گفتن داشته باشند ، مسئولان فرهنگي كشور نيز در اين كار مي توانند نقش مهمي را ايفاء كنند .
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۵ - ۱۲:۴۵
نشست بررسي رويكرد جهاني شدن ادبيات دفاع مقدس در بازار جهاني نمايشگاه كتاب تهران برگزار شد .